giresun Merhabalar 2.5 yaşında kızım gastrit ve bakteri çıktı bunun için doktorumuz antibiyotik verdi bende yanında probiyotik ile devam etmek istiyorum fakat kızım asla kefir içmiyor eczaneden probiyotik aldık ama başka ne önerirsiniz ? Turşu vs yasak
lceLady giresun Fenomenin birisinde gördüm Çocuğu hasta olmuş meyva suyu icmiyordu Şırınganin içerisine koymuş. Çocukta içiyordu oyun yapıp İsterseniz sizde deneyin
KuzeyinAnnesi03 giresun probiyotikli maya alıp yoğurtu onla mayaliyorum ve bol bol yemeklerine sarımsak soğan katabilirsiniz
giresun cemile161_ evet gündüz aç gittik odaya aldılar zaten bende yanındaydım hafif bir anestezi 5 dj sürdü hic anlamadik
cemile161_ giresun canım bakteri bulaşıcımıydı peki benım babam da da varmış Helicobacter ı dıye mıkrop oğlumuda baya sevdı öptü acaba bulaşicimi
cemile161_ giresun gece bışeyler yedırdınmıydı canım yoksa sadece sabahmı aç kaldı emzırıyorumda benımkode gece çok emmek için kalkıyor
giresun cemile161_ doktor bize öyle bişi demedi 14 günlük antibiyotik verdi onu kullandim sonra bırakabilirsiniz dedi bulaşıcı vs bişi demedi açıkçası
cemile161_ giresun teşekkür ederim bu arada bakteri ıcın hangı antibiyotik vermıstı doktor hatırlıyormusun