betul2308 Bu markayı kullananlar var ise memnun musunuz kızım için aptamil ar kullanıyoruz yine kusuyor bunu da denemek istiyorum kararsızım
aslanannesiiii06 betul2308 biz sma kullanıyoruz oğluma gayet memnunuz, aptamil çok gaz yaptı. Ama bazı bebeklerde de tam tersi oluyormuş
esrooss betul2308 merhaba elimde apmatil ar var hiç açılmamış son kullanma tarihi 2026 almak isterseniz piyasanın altında vereceğim dışarda fiyatı 900-1000 tl sanırım ben fiyatta yardımcı olurum almak isterseniz
bulutinci betul2308 merhaba kullandınız mı acaba Sma mamayı? Ben Aptamil kullandım aşırı gaz ve kabız yaptı evolvia kötü kokuyor tadı baya kötüydü Sma ar aldım verince kustu gerçi kızım mutlaka bir defa kusar gün içerisinde. Ama benim için kusması azalması ve kabızlık yapmaması siz kullandınız mı memnun kaldınız mı?
Arya1212 Kızıma ilk mama verdiğimde aptamil kullanıyorduk eşimin arkadaşı gıda mühendisi kesinlikle önermediğini söyledi o markayı. Goldan goat ve sma önermişti. bizde sma ya geçtik 4 aydır hiçbir sorun yaşamadık hala devam
Nefeslihyt betul2308 5 ay ar kullandık 4. Ayında bir süre kusma oldu ozaman bir şurup kullandık birkaç sefer , birde az mama sık beslenme yapıp kusma yaşamadık 7. Ayında normal mamaya geçtik
bulutinci Nefeslihyt hangi şurubu kullandınız? 3 aylık kızım var az sık derken yani kaç saatte bir kaç ölçek verdiniz bende mi öyle denesem bilemedim Sma ar kullandınız mı?
betul2308 bulutinci sma ar benim bebeğimi de çok kusturduğu için süreci aptamil ar ile tamamladık ..açıkçası biz ar mama verdiğimiz halde bebeğim kusuyordu 7. Aya doğru iyice kesildi kusması … kabızlık konusunda da pek hatırlamıyorum ama birkaç damla zeytinyağı verdiğim zamanlarım olmuştu
Nefeslihyt bulutinci hatırlamıyorum şuan şurubu aptamil ar kullandık , günde 30 cc su verdik, arada probiyotik damla kullandık , şikayetimiz olduğunda doktorun önerisiyle
bulutinci betul2308 sanırım ar mamalarda en iyisi Aptamil evet kabızlık çok yapıyor hazmetmesi zor tokluk hissi baya veriyor ama Aptamil diğerleri gibi kusturmuyor çünkü baya katı kıvamlı çabuk acıktırmıyor. Siz kaç saatte bir veriyorsunuz ar mamayı ben 3 saatte bir yapmaya çalışıyorum ama kızım istemiyor acaba tok diye mi başka bir şeyden mi çözemedim. 7. Ayda kusma kesildiğini nasıl anladınız mesela şuan 3 aylık kızım bizim daha var ar mamayı 3 aylıkkken kaç cc veriyordunuz birde kaç saatte bir toplam beslenme kaç yapıyordunuz ben bu konuda bir türlü düzen oturtamadım
Nefeslihyt bulutinci bulutinci wee baby biberonu güzel akıtıyor mamayı az mama sık beslenme sanırım 3 saatte bir 60. Cc di - bizimde 7. Ayda kesildi 6aydan itibaren normal mama alıp arada deneme yaparak anladım.
betul2308 bulutinci bende mama verirken genelde 3 saatte bir veriyordum ama sütüm oldukça da emziriyordum kızım biraz iştahlıydı oğlum 4 içerken kızım 5 6 ölçek içiyordu 3. Ayında muhtemelen 5 içiyordu emin değilim unutmuşum … kusmasının kesildiğini yaşadığınızda sizde anlayacaksınız :)) kızım mamayı her içtikten sonra muhakkak dolu dolu kusuyordu