zynpsk Seftaliannesi işte 30 yaş sonrası galiba vücudumuz değişiyor 31 oldum bende 30 dan sonra göğüs ağrısı yaşadım 🥹
Derin54 zynpsk benim de aynı ağrılarım var sol göğüsüm koltuk altum sürekli ağrıyor sağ göğsümde bazen ağrıyod ama daha çok sol tarafım ben hiç göğüs ağrısı nedir bilmezdim
Aylizzmm zynpsk yan kısımları özellikle iğne gibi batıyor hatta bu gün yanma yapıyor sanki iltihap varmış gibi randevu bulsam gideceğim ama korktum şuan Hatta adetim 2 gün gecikti suphelendim 3 tane erken gebelik testi yaptım negatif
zynpsk Aylizzmm yan kısımların içi dime elleyince hele daha da acıyor 😣 korunma sağlıyorsan birde test yapmışsın tedirgin olma tabi ister istemez korkuyor insan ben bile bu sabah yaptım göğüs ağrısı yaşayınca
Rozaannis Aylizzmm ayy ben de bu konuya bakıyordum. 5gün var adetime bel ağrımdan zaten bahsetmiyorum da kolum altına, yan tarafına deli gbii ağrı vuruyor. Öksürünce acıyor
Grupyildizi Benimde suanda agriyor adetime 7 gun var kasik agrisi fena yanma gogus agrisi bacak bel agrisi
kimkibuu zynpsk doktora gittiniz mi? Kist olabilir belki. Bende de var doktor kist ağrı yapabilir dedi.