Medusafer Keskeuyusamm biz kullaniyoruz çok memnunum o olmasa kızımı arabada götürmek işkence gibi oluyor koltuğunda rahatça gidiyor
Keskeuyusamm Medusafer izi comfort olan değil mi. İzi turn ile arasında kaldım da valla bir türlü karar veremedim. Yüksek olmasını da sevdim
Melis84 Oğlumda kullanmıştım cok araştırarak aldık çok memnun kaldık şimdi kızıma kullanacağım. Biraz büyüdüğü zaman cybex e geçmiştik sonrasında yükseltici olarak da kullanılıyor o da çok kalitelidir
Purelove zeynepzeze ben kullanıyorum ve memnunum. İzofixli donmeyen modeli oglum puseti sevmezdi amq koltukta sorunsuz oturuyor
Kuzeybabyy annebusesi merhaba bir şey sorucaktım size aynı oto koltuğunu bir ay önce aldık koltuk sağa sola sallanıyor sürekli tekrar söküp sağlamlaştırıyoruz o alttaki kemer fazlalığını sıkıştırmamıza rağmen sizdede oluyor mu acaba
annebusesi Kuzeybabyy bizde böyle birşey hiç olmadı, iyice sıkıştırdığınızdan emin misiniz? Üst taraflardanda geçiriyorsunuz dimi kemeri
nickimikili zeynepzeze çarpışma testlerinde 5 yıl üst üste en yüksek puanı adac ta be safe aldı. İzi comfort x3 isofix kullanıyoruz harika memnunuz bir kere tek yüksek koltuk bu
annebusesi Kuzeybabyy bu şekilde yaptığınızdan emin misiniz? Başka nir araçta daha deneyin ona göre aldığınız yerle iletişime geçin bence
Kuzeybabyy annebusesi iletişime geçtik o üst kulaklarda sorun olabilir dediler aldığımız yere bırakacağız teşekkür ederim ☺️