slaaa ftslbs benim oğlumda aynı koltuga çıkıp yürüyor ben elimle yürümeye çalıştığım zaman hemen oturmak istiyor
Eylul301023 ftslbs aynen öyle Allah korusun 18.aya kadar yurumemesi normal dedi bizim doktorumuz geçen gittikte 😂
ftslbs Eylul301023 bizimkide bir anda yürür şaşırırsın dedi çocuk çabalıyor ne yapsın istiyorsun dedi🤣🤣
ftslbs 9793selaam yürütüyoruz top peşine bile koşturuyoruz çok mutlu oluyor benimkisi biraz iç rahatlatma çünkü etrafımızda çok bilirkişiler var takmasak bile kuşku düşüyor 😊
rodsmama ftslbs kendisi ellerini birakip desteksiz durmaya basladiysa 2 hafta icinde yuruyecek benimki oyle oldu
rodsmama ftslbs dengesini kurmaya calisiyor yerimm🥹 yavas yavas kendine guvenip daha uzun sure durmaya baslicak benim oglum da 12 ay 10 gunlukken ilk adimlarini atmaya basladi 2 hafta gecti simdi yuruyor 🥰
ftslbs rodsmama Maşallah bebişinize evet denge çabaları yapıyor duruyorda adım atmaya cesaretimiz yok🤣
yohh_yavv ftslbs bebeğiniz yürüdü mü benimde bebrğim 13 aylık ellerni bırakıp duruyor ama bi adım atmaya henüz cesaret edemiyor
ftslbs yohh_yavv hayır yürümüyoruz 14 aylığız baya bir korku sarıyor kendisini tek elle bile yürümek istemiyor