yenianne01 kurabiyevarsimitvar ben 8 sene “ yaz “ kullandım şükür hiç bir yan etksini görmedim eczacı kuzenimde önerdi araştırmada çok yapan biriyim iyiki yaz kullanmışım bıraktığım andada yan etkisi olmadı şükür 3 ayımdada hamile kaldım… şimdide Deri altı implant kullanıyorum
_YanakReisinAnnesii htc0628 bahsettiğiniz durumu çok iyi anlıyorum 😬berbat bir his. Ben hapı bırakıp bir süre sonra spiral taktırdım ve o durum çözüldü, en azından önceye göre kanama durumu daha fazla ama abartı da değil memnunum şimdilik.
subatmasali Minel-inannesi merhaba bende yasmin kullanacağım emziriyorum siz emziriyor musunuz bebeğim 14 aylık. Ve nasıl kullanılıyor bugün reglimin 1. Günü yardımcı olabilir misiniz
Minel-inannesi subatmasali emzirirken cerazette kullandim ben, emzirme bittikten sonra yasmine gectim.
Cileklisut57 Minel-inannesi adet döneminize yakın kasık ağrılarınız gibi belirtileriniz oluyor mu yoksa bende mi bi anormallik var 🥹
Minel-inannesi Cileklisut57 ayy o agrilar zaten basa dert yaa. İlk adet oldum, evlenince gecer dediler. Evlendim, cocuk dogunca gecer dediler. Cocuk dogurdum, 2.den sonra gecer diyolar🤣🤣
Cileklisut57 Minel-inannesi doğumdan sonra kesilmişti bende sevinmiştim sonra birden başladı yeniden şimdi yasmin kullanıyorum yine ağrım var 😄
Cileklisut57 Minel-inannesi birde surekli kullanırken hamile kaldım gibi postlar okuyunca moralim bozuluyo 😄
Minel-inannesi Cileklisut57 ben yillarca kullandim bi sorun yasamadim hic. Saatini kacirmadim, baska ilac kullancak olunca ek yöntem kullandim.
Cileklisut57 Minel-inannesi dkh dışında başka ilaç kullanmıyorum hergun 5te içiyorum unuturum diye 7ye de alarm kurdum 😄 kaçırmıyorum hiç ama korkuyorum yine de böyle okuyunca