mom97X Kızlar hangi bulaşık tabletini kullanıyorsunuz ? Ben Fnish kullanıyorum ama artık bulaşıklarım temiz çıkmıyor, değiştirmeyi düşünüyorum. Önerisi olan var mı ? Fairy den çok memnunmuş insanlar doğru mu
lceLady mom97X Bilindik markaları bende Bıraktım eskisi gibi temizlemiyor Bind kullanıyorum çok memnunum
mom97X haydii ben finishin düz olanını kullanıyorum acaba ondan mı iyi temizlemiyo ..?quantum olanını mı alsam
haydii mom97X quantum olanını mı alsam Evet içi jel olanlar ortasında kırmızı şey var Benim makinam tablet seçer Qsla değiştirmem ve pırıl pırıl Bence dene dene canım
aslhnkrts mom97X bingo , renax , sparks bu üçlüden memnunum şuanlık hangisi indirimdeyse onu alıyorum hem yerli hem güzel yıkıyor
nazlik mom97X evet fairy çok iyi denedim ama artık boykot ediyorum kullanmıyorm zaten en pahalı ürün o.simdi yerli ürün olan renaxi denedim gerçekten harika tabi bunda makina kalitesi temizliğide önemli
Fulyy mom97X Fnishin sadesi bardakları iz yapıyor maalesef, ben de sparx denedim çok iyi fiyatı da baya baya uygun
usenmedimyaptimbirvelet mom97X finish kullandım fairy kullandım just green kullandım ve sparx kullandım En memnun kaldığım sparx ve fairy idi fairy aşırı fazla koku bıraktığı için sparxa geçtim harika yıkıyor Fakat makine tuzu ve parlatıcısının da tam olması gerekiyor aksi halde buğulu oluyor
ikitosbikannesi mom97X ben hep fairy platinum kullandım çok memnundum ama son zamanlarda çok deterjan kokusu kalıyordu. Sonra finish ultimate plus kullanıyorum çok memnun kaldım. Arkadaşım bingo çok iyi harika dedi onu deniycem elimdeki bitince
mihramomm1 mom97X Bingo ve sparx kullanıyorum çok memnunum iz koku ya da çizme yaşamadım önceden bind kullaniyordum bardaklarım hem kokuyordu hemde kireçli gibi rengi bir tuhaf oluyordu .
htchtccc mom97X yeni çıkanları denedim memnun kalmadım ama Bingo çok iyi makinadan makinaya fark eder illaki ama Bingo, Finish ve Fairy kalitesinde gerçekten güzel yıkıyor şuan birçok markettede indirimde yeni çıktı ya değerlendirebilirsin