pozitifanne94 Meri-Mel yaa öyle mi dersin? Peki hangi renk güzel olur sence? Çok demode renkler seçmek de istemiyorum ya
Meri-Mel pozitifanne94 Antrasit grii hep gidiyor zevkinize de bağlı krem tercih ederseniz de silinebilir mobilya alın biri paylaşmış resimler çok güzeller bence yeşil tonlu mobilya
binnur64 pozitifanne94 ben de bu postu açmaya gelmiştim baktım ki siz açmışsınız. instagram da o kadar çok sayfa var ki, güvenilir mi koltuklar sağlam mı hiç bilmiyorum. mağazaya göre daha uygun fiyatlılar bir de hangi model daha konforlu olur bilenler beni de aydınlatırsa sevinirim 😊
Azra00 pozitifanne94 kesinlikle bohem tarzı koltuk takımı al canım şuan çok moda ve bence her eve yakışır. 4 sene önce evlendim chester model var bende kahve ve bej aldım takımı yeni olmasa takımım hemen bohem alırdim. Mağazada daha uyguna bulabilrsin bence kasim yılbaşı kampanyaları vardır 
pozitifanne94 Azra00 çok çok teşekkür ederim canım bende tam bu tarz düşünüyordum çok güzel görünüyorlar gerçekten
zeynepsultannn Biraz da zevkinizle alakalı eğer şık seviyorsanız güzel bir chester alıp kiremit krem veya saks mavisi krem renkleriyle kombinleyebilirsiniz ama spor veya bohemseniz yine bej renklerini veya antrasit, açık gri tonlarını düşünebilirsiniz
Bcglcn pozitifanne94 bellona larissa kullanıyorum üçlüler bej berjerler siyah çok memnunum bakabilirsiniz
pozitifanne94 Bcglcn ayy evet çok şıkmış daha önce görmüştüm sanki, çok beğenmiştim ama tam ortada ekstra korumalığı var mı acaba koltuğun çökmemesi için?
Azra00 pozitifanne94 ya gerçekten bence de çok hoş hem spor hem modern eve hava katıyor bencede almalısın 😇
Bcglcn pozitifanne94 ekstra koruma yok sanırım ama altta 8 tane ayak yapmışlar özellikle ortaya çökmez bence ben çok memnunum fotoğraf atayım size canlı hali daha farklı mağazadan
birhikayegibi pozitifanne94 bende dediğiniz renklerde kullanıyorum çok hoş ferah duruyor memnunum açıkçası. Fakat bebek olduğu için örtü kullanıyorum mutlaka. Hatta tamamen kapatan örtü de aldım farklı renk. Canım sıkılınca onu kullanıyorum bide ona uygun fon taktığımda yeni koltuk takımı gibi duruyor 🫣🤩 Bej ve kremden sonra en en sevdiğim renk uyumu Gri ve turkuaz. Aşırı yakıştırıyorum 🩶🩵
3bebe_1anne pozitifanne94 çocuk varsa koltukta kesinlikle sırt yastığı olmamalı diye düşünüyorum çünkü sürekli yerde at yapiyorlar kaydırak yapıyorlar basamak yapıyorlar yastık dışı her şey oluyor
iki_prensesannesi pozitifanne94 keten almada da ne alırsan al valla bin pismanim keten koltuk aldığıma
binnur64 iki_prensesannesi koltuğunuzun fotoğrafını atma imkanınız var mı acaba bazı keten koltuklar hoşuma gidiyo ama sizinki nasıl merak ettim