Rumittin seymayldz12 sezaryen doğum ,diyet yapmadığım için gitmedi 😂 2 sene üstüne diyet yaptım kısa bir süre 10 kilo gitti,belki devam ederim. Emzirirken diyet yapasım gelmiyor çok acıkıyorum ama aklın kalmasın spor ve diyetle her şey gidiyor
lapsekiliTayfur seymayldz12 üç buçuk ay oldu doğum yapalı eski kiloma döndüm zaten normal kilodaydım aynı halimi aldım doğum yaptıktan 15 gün sonra 13 kilo verdim 63 kilo ile doğuma girmiştim lohusalık beni bitiren şey oldu birde çokça stres
solingulceninannesi21 seymayldz12 ben de almak istiyorum emzirenlere uygun bilgisi olan var mı ne kullanabilirm
Zehrafirat berfgen kendim için vermek istiyorum ama dediğim gibi bi türlü veremiyorum iki öğün yiyorum onuda çok yemiyorum gün içinde hiç oturmuyorumda neden veremiyorum onu anlamış değilim
Minnok 15 kg almıştım. 2,5 aylık bebeğimle Sadece anne sütü ile devam ediyoruz, iştahlı bir bebek sömürüyor beni ne kadar yesem de 13 kg gitti şimdiden
Itsdlr seymayldz12 ilk çocuğumda Leslie, bol yürüyüş (min haftada 4 düzenli yaptığım sadece buydu), eliptik bisiklet, nadiren aralıklı oruç ile 25e yakın kilo verdim, ikincisinde alerji olduğu için hiçbir yiyemedim öylece gittiler😅
jtulub 57 kiloyla hamile kaldım 78 ile doğum yaptım ödemliydim çokça… şimdi 3 aylık bebeğim ve kilom 70. Diyetisyene gittim 1 ay ama çok uygulamadım sütüm azaldı diye. Nasıl bi yol izlemem gerek bu kiloları vermek için:/
Kinders Aysegunes ne kadar surede verdiniz bu kiloyu? Baslangic kilonuz kacti acaba bende dusunuyorum
Aysegunes Kinders çok iyi düşünün karar verin kolay değil ömür boyu dikkat etmeniz gerekiyor hastane doktor tercihiniz iyi olmalı. Ve ameliyat sonrası çok çok önemli
naciyebilgin seymayldz12 72 ile Doğuma girdim şuna bebeğim 8 aylık 60 kiloyum eski kilomu hedefliyorum 50 yi inşallah. Kolik be sürekli mızmız bi bebeğiniz varda hemen veriyorsunuz 😂
neclaelif seymayldz12 65 le hamile kaldim 100 kiloyla doguma gittim şimdi 68 kiloyum nasil verdigime gelirsek kimse bana bakmadi stres ve aç kaldim sütüm olsun diye su içtim zorla olsada corba yapti arada öyle verdim vallaha üstünede kaynanam yemek yapmami bekledi
fedeye Sunismyson sağım yapıyor musunuz benim bebiş sadece emince doymuyor o yüzden elektrikli makineyle sağıp da veriyorum
Sunismyson fedeye 10 gün olacak gece emmesini bıraktırdım gündüz emiyor sadece ben aylardır süt sağmıyorum istediğinde emziriyorum gündüzleri 10 aylık şuan ek gıda sürecimiz de iyi ilerlediği için kaka sorunumuz da yok çok şükür. Yediğiyle doyduğunu biliyorum mesela geğiriyor ama yine meme istiyor veya başka bir şey teklif ettiğimde onu da yemek istiyor ama doymadığını düşünüp ek olarak sürekli daha da doldurmaya çalışmadım hiç. Kilo alımı hep 2 ay önden gitti sadece emmesi varken ilk 7-8 ay boyunca belki de o yüzden hiç düşünmemişte olabilirim doymadığını.
miraclemagnet 71 ile hamile kaldım 87.5 ile doğuma gittim eve geldiğimde sadece 3 kg gitmişti. Şuan bebeğim 2.5 aylık ve hiç kg veremedim hala 84 kiloyum diyete girip girip çıkıyorum çok mutsuzum :(
aleynak14 seymayldz12 64 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim doğum yaptığımın ertesi günü 72 ye düşmüştüm suanda da bir bucuk ay oldu 67 kiloyum acikcasi bir şey yapmadım sadece çok su içtim bide bol bol emzirdim yani
menesanin_annesi Aybarsmom_ Günde 5 dk ama bir kerede yaparsam mahveder bunu naisl ayarlayabilirim yada nasıl egzersizler yapabilirim daha detaylı yardımcı olabilir misiniz.
Aybarsmom_ menesanin_annesi Evde yapacaksanız kahvaltıdan 1 saat sonra YouTube da squatgirl kullanıcısının 5 dakikalık videoları var neye ihtiyacınız varsa yapabilirsiniz. Sabah yapamıyosanız akşam yemekten 1 saat sonra tavsiye ederim. Çok etkili olacaktır 🤌🏻 Ben alt karın eritme videosunu düzenli olarak yaptım ve sonuç mükemmel 🤩