darkledi AnnaGloria abla 17 aylık çocuğu bırak Ben 25 yaşındayım 25 yıldır kabızım Oğlan da bana çekmiş o da kabız Sıçamıyoruz beraber
AnnaGloria darkledi doktora gidince sonuçlar umarım ki temiz çıkar bende bunu sormayı düşünüyorum genetik olabilir mi diye çünkü bende ve eşimde böyle bir problem var hatta annelerimiz aynı şeyleri söylüyor bebekken de bu anlamda çok zorlanıyormuşuz
AnnaGloria Alpi2023 oğlumdan test istediler sonuçlara göre bir tedavi yöntemi uygulanır elbet bende onu bekliyorum Duphalac doz artır demişti 🙏 teşekkür ediyorum
cemile161_ AnnaGloria bızımde yapıyor ama ben 2 tane şurup kullanıyorum herhalde ondan dolayı yapıyor
AnnaGloria cemile161_ canım sonuçlar iki hafta demişlerdi muhtemelen çıkmıştır aslında hastaneye gitmeden öğrenebilir miyim acaba çıktıysa sabahtan gitmem gerekiyor
AnnaGloria cemile161_ e nabıza giremedim bir türlü eşim gitti bir testi daha çıkmamış bir hafta bulur o zaman gelirsiniz demişler
senx 2 aydır kızım kabızdı dulcosoft hiçbir işe yaramayınca doktorumuz duphalac verdi ama yanına da probiyotik damla yazdı eskiye nazaran daha yumuşak çıkarabiliyor bence sizde probiyotik kullanabilirsiniz
senx Ve birde denediniz mi bilmiyorum ama bende zeytinyağ vs kayısı hiçbir işe yaramayıp armut suyu çok işe yarıyordu
senx AnnaGloria bizimkisi de o canım ama ben ilk 5 ay bigaia kullandım hiç sorun yoktu tabi ek gıda dönemi değildi belkide ondan maflar kullanıyorum öu an ama dediğim gibi arada hala kabız süper diyemem
cemile161_ AnnaGloria canım sizde kabızlık degırme şişkinlik yaptımı bizde degırme çok var şu içse bıle acaba kabızlıkmj yapıyor anlamadım
AnnaGloria cemile161_ bizde de bir gaz hali hiç normal gelmiyor bana da ilaçlar zaten bir yeti düzeltince bir yeri bozuyor maalesef
AnnaGloria gunesim61 sadece çorba da kullanabiliyorum başka ne yapabilirim tadı iyi olmaz yemez diye kullanamıyorum
cemile161_ AnnaGloria anlamadım canım sızdede varmı gegirme çocuk şu içse bıle gegırıyo doktor reflü dedı ama iyce kafam karıştı napcagımı şaşırdım artık
cemile161_ AnnaGloria gegırmesı agızdan gaz çıkarması varmıydı canım vala dedıgın gıbı bı yerı ıyı okurkı başka sorun cıkıyor yoruldum artık düşünmekten