semanurmihra Selam kıssslarr , kızım 3 gün sonra 1 yaşına giriyor aşırı hızlı emekliyor tutunup kalkıyor koltuk kenarlarında geziyor 3 4 kere desteksiz kalktı ayakta durdu ama adım atmadı henüzz sizinkiler ne zaman ve nasıl yürüdü 😊🌸
lceLady semanurmihra İlki 9 aylikti Diğeri 11 aylikti Sonuncusu 1 yaş 2 ay sonra yürüdü Sizinki de çok yakında yürür
hndathn semanurmihra her çocuğun gelişimı farklı meraklanmayın zamanı geldiğinde o da yürüyecektir. Oğlum 10 kızım 11 aylık yürüdü
twobabymom_ semanurmihra Benimki 10 aylık yürüdü Gorumcemin ki 18 aylık yürüdü Eltimin ki 14 veya 15 aylık Yani her çocuğun gelişimi farklı anlattığınızagöre yakındır sizinki de destekleyin
tosbikim2020 Gerçekten her çocuk farklı kimisi iki çocuk olunca aşırı ilgilenemiyor olmuyor kimisi birden yürüyor bizimki belirti vermeden yürüdü
tosbikim2020 semanurmihra yani şöyle biz bı kaç kere uğraştık olmadi şu sonra kendi yürümeye başladı adım adim
adaatuna semanurmihra 8.aydan beri emekliyo ayakta duruyo ayağa kalkabiliyor ama yürümüyo bunlarla alakalı değil bence :(