papatya__ hmrymky ay bizim 27 Mart 7.5 aylıgız birde 4.5 yaş yaş kızım daha var yuvarlanıp gidiyoruz günler nasıl geçiyor bilmiyorum ama ilk 3 ay hep agladım bebeğim agladı ben ağladım kolikti benden ilgi bekleyen bir çocuğum daha vardı şükür bugünlere
aselikra4 hmrymky 4mart da doğdu kızım emekliyor bıyere tutunup ayağa kalkıyor desteksiz oturuyor babıldamalar devam ediyor. Tek sorunumuz uyku çok zor uyuyor geceleri 6-7 kez uyanıyor ve hala gündüz 4-5 kez uyuyor.
3prenses1prenss hmrymky 7 ay 14 günlük olduk maşallah kızıma yeni yeni dönmeye başladı ama ek gıda sürecimiz güzel uykularimiz da idare eder sadece çok korkuyor abisi ile ablası var onlar çok korkutuyor o kadar
hmrymky papatya__ ya şükür ki atlattınız bebek başlı başına çok zor bir de kolik düşünemiyorum bizim de yeni yeni düzene girdi emekleme yok tam tur çok nadir dönüyor emeklemesini bekliyorum heyecanla 😌
hmrymky aselikra4 ufff çok fazla emdiriyor sunuz galiba bizim mama aldı hep bu aralar bir yada iki kez uyanır
merveeec 8 mart doğdu miniğim 8 ay 2 günlüğüne ama şuan 8.ay atak haftadi çok zor uyku gerilemesi diş derken pert durumdayım acikcasi
hmrymky merveeec Allah kolaylık versin çok zor diş çıkarmaları bizim iki diş çıktı 6 aylıkken üstleri bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek
papatya__ 3prenses1prenss yok canım hiç dişi yok bugün ilk defa döndü 🥺bikaç gündür de desteksiz 2 3 dakika oturuyor onun dışında ded diye bağırıyor hada diye bağırıyor gündüz uykular sıkıntılı sizin bebeğiniz neler yapabiliyor😍emeklemiyor
3prenses1prenss papatya__ bizim de hiç dişimiz çıkmadı dönüyor artık oturuyor artık hemen hemen desteksiz ama daha ses çıkarmıyor yani sizinki gibi emeklemeye de hiç niyeti yok kalça çıkığı vardı bizde birde o yüzden biraz geç yapıyor herşeyi