HappyKids 10 KASIM/SAAT 09:05 “ATAMIZI ÖZLEMLE ANIYORUZ” 1881-193∞ “Manevi mirasim bilim ve akıldır” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 🇹🇷
asaf3467 uykusuzanne__ ne mutlu türküm diyene Saygı ve Özlem’le anıyoruz Mustafa Kemal Atatürk’e ve tüm şehitlerimize gazilerimize savaş meydanına yardım eden fedakar analarımızın mekanları cennet olsun
SetenayCo “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır ama Türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. ” Minnet, sevgi ve özlemle. #yaşınsonsuz
Ess92 HappyKids seni eleştirenler bile senin izinde artık Atam. Her geçen gün fikirlerinin doğruluğunu daha iyi anlıyoruz. İzindeyiz, müteşekkiriz, asla unutturmayacağız 🙏🏻🙏🏻❤️🇹🇷🇹🇷🇹🇷
sezer2022 HappyKids Allah rahmet eylesin, minnetimiz sonsuz 🤲🏻🤲🏻 ama lütfen böyle özel günlerde Atatürk tişörtleri ücretsiz dağıtılsın, ticaret malzemesi yapılmasın
relaxanne HappyKids Bugün çok duygusalım, çok üzgünüm… KEŞKE başımızda olsaydı.. bu kötü günleri görmeseydik… 😭🙏 Daima kalbimizdesin ATAM❤️
aresnako CANIM ATAM ❤️ saygı, sevgi ve sonsuz özlemle anıyoruz. Çocuğumu senin izinde yetiştireceğime yemin ederim🫶🏻