EzgiKizilates Serkanetin ben kiraladım çok güzel sağım yapıyor ama bebeğim sürekli emdiği için sağmaya fırsat kalmıyor emdikten sonra sağayım diyorum hiç bişey çıkmıyor ama doluyken gayet güzel sağım yapıyor tavsiye ederim
Serkanetin [bilinmeyen] benim süt kesilmesi sorunum var günde 4 kere falan emzirebiliyorum sütüm gelmiyo artırmak için kullancam doğum yaptığımda yine stresten kesilmişti sütüm düzenli sağım yapınca artmıştı bizde 4.buçuk aylığız
AsliKa 4 tane elektrikli pompa kullandım. Spectra s1 hastane tipi, en sessiz ve bence en iyisi. Şarjlı ve kablosuz şekilde kullanabilirsiniz. Prize mahkum olmuyorsunuz. Ayrıca bebek uyurken yanında sağım yapabilirsiniz sessiz, uyanmıyor. Tekli ve çiftli kullanabilirsiniz. Çekim gücü (vacum) ve dakikada yaptığı çekme işlemi sayısı (cycle) çok seçenekli. Sadece sağarak besliyorsanız elektrikli sağımdan sonra bir de üstüne lansinoh manuelle sağım yapın. Çünkü elektrikli pompalar göğüsteki sütün yarısını boşaltıyor. Kiralama ile uygun bir şekilde kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım 👍 kiralama yapan firma bilgilerini verebilirim. Tek distribütörü var.
Serkanetin AsliKa medelayıda kullandınız mı hiç acaba ben medela kiraladım bebeğim doğduğunda kuvezdeykende hastanede onu kullandım çok iyi ama sesi var biraz
AsliKa Serkanetin medelayı hastanedeyken kullandım. Sesine dayanamadım açıkçası 🙄 spectra çok daha sessiz ve pratik. 3 aylığı 400 tlye kiraladım.
Serkanetin AsliKa çekimi nasıl spectranın sütü artırmak için kullanıyorum ben spectrada aynı etkiyi gösterir mi sizce
AsliKa Serkanetin bence gösterir. Çünkü çekim gücü çok seçenekli. Bence denemek için kirala. Kiralama süresi 1 hafta 1 ay 3 ay .. seçenekli.
Benimoykum AsliKa merhaba acaba nerden kiraladınız spectra1 mi 2 mi bende kiralıycam ama marka konusunda bunu pek duymadığım için kararsız kaldım
Bus_ra_ İstanbulda medela kiraladım bende deneme amaçlı 15 günlük kiralamıstım şimdi memnun kaldım uzattım 3 aylığı 400 bide set alıyorsunuz pompa başlığı hortum falan o da 75tş