SweetMom__ handeg26 Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼 @denizadar Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼 @linosko1 Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼
Deletedmom_216 SweetMom__ gercekten oyle vallahi ☺️❤️ cok sukur eabbim saglik sohat uzun omur versin bebislerimzie☺️🤲🏻
ygzgztk SweetMom__ SweetMom__ 13 aylık yağız bey zaman su misali resmen 🙈yürümesini 4 gözle bekler oldum 5.diş patladi bir yandan eşim baska sehirde 10 gün yok kayinvalidemdeyim insallah babasi gelmeden yürür diyor destek oluyorlar dedesigiller yalniz birakmadilar maasallah diyim😎😁
1melekannesi200_ Bugün tam 1 ay 10 gunluguz 40 imiz çıkıyor🥹 Her anı çok değerli çok kıymetli Allah isteyen herkese nasip etsin♥️
aselhilal849_ SweetMom__ 2 ay 24 günlük oldu bugün zaman çabuk geçiyormuş cidden ilk doğduğu zaman küçücüktü ağlayarak ne zaman büyücek de koluma alicam diyordum 🥹
maygirl SweetMom__ 17 ay 11 günlük zaman hzlı hic gecmeyecdk gibi ama geçiyor.Onunla birlikte bende biçok sey ögrenip içimde var olan çocuk tekrardan hayat buluyor.İyi ki hayatımızdalar…En güzel günlerini gorelim herdaim sağlık ve huzurlu olsunlar🤲🧚♀️
papatya5252 @SweetMom__ 2 ay 11 günlük bebeğim👶🏻🐣♥️ Zaman su gibi ilk doğduğunda minicikti şimdi büyümesine şahit oluyorum doyamıyorum 🥹🤤
Mryasmin Oğlum 22 aylık oldu .💙🧿 Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. Daha dün gibi hatırlıyorum bir bebeğim olsun diye dualar ettiğimi