SweetMom__ _mom Maşallah canım hayırlı olsun ekgida süreci çok güzel Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼
denizadar SweetMom__ 4 ay 7 gün olduk bugün zaman çok hızlı geçiyor iyiki doğmuş oğlum benim annesinin herşeyi rabbim bizlere bağışlasın bebeklerimizi acısını göstermesin 🙏
SweetMom__ handeg26 Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼 @denizadar Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼 @linosko1 Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼
SweetMom__ pantenkelebek aramızda 4 gün varmış kaç gün doğdu canım aralığın kaçı Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼
SweetMom__ MiracAlpinveUmutunAnnesi Maşşallah canım üzgünüm hala gözüme bebek geliyorlar yaşi kaç olursa olsun büyümeyen bebeğimiz onlar😢 Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼
SweetMom__ Benoyleuygungordum__ off bende çok duygusalım 1 ay sonra 1 yaşına giriyorlar 😢 Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼
SweetMom__ milletsanakanalizemiolacak sağol canım benim ya Masalalh hala bebekler bebek büyümediler ki gözümüzde göz yaşım pit😢 Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼
SweetMom__ Deletedmom_216 ah çok şükür resmen hala dün gibi gazını çıkarmaya uğraşıyorduk nasıl büyüyecek diyorduk 😢 Sağlıkla huzurla büyüsünler insallah🌼
Deletedmom_216 SweetMom__ gercekten oyle vallahi ☺️❤️ cok sukur eabbim saglik sohat uzun omur versin bebislerimzie☺️🤲🏻