meryy46 Kızlar 8 günlük bebeğim var bugün sağlık ocağına gittik daha doğum kilosunu yakalayamamis hemşire normal dedi ama benim moralim bozuldu gayette emiyor yutkunma sesini duyuyorum neden almamış acaba kilo
mami68 meryy46 kaç satte bir emiyor ve gece beslenmesi düzgünmü sende biraz yağlı şeyler ye avokado falan süper olur İlk iki hafta içinde doğum kilosuna gelmiş olması gerek Bezleri doluyormu peki
degersizbirhayat_1 meryy46 çişli bez sayısından belli olur doyup doyamadığı. İlk zaten ödemini atıyorlar kaç gram vermiştş
meryy46 mami68 evet büyük çişini de yapıyor sık sık işte uyanmama sorunu var çok fazla uyuyor 3-4 saate bir uyandığı oluyor hatta daha fazla
alinmom meryy46 mama alan bebekler daha hızlı kilo alıyormuş. Birde bebeğiniz de dil bağı dudak bağıda olabilir
maygirl meryy46 zatrn dogum.kilosundan odem vs atiyor ya kilosu duauyor bliyosunuz 8 gunde o kiloyu yakalayamamasi normal..15 20 gun 1 ay sonunda en az 800 gram 1.5 kilo arasi almis olacakte merak etmeyin🌼8 gun cok cok erken
cansusrgl meryy46 gayet normal canım çok fark yok arada yulaflı bisküvi ve dere otu yeşil soğan çok güzel süt yapıyor benimde 20 günlük bebeğim var o şekilde besleniyorum
Duru44 meryy46 Benim kızım 3910 doğdu 3 günde 3.400 düştü test yapılmıştı daha hastanedeyken çünkü çok fazla indiriyordu 2 hafta boyunca idrarını tartılar sıvı kaybı yaşadığı için kilo veriyormuş tedavi edildi öyle bıraktılar 2 hafta perişandık valla hergün hastaneye git gel
curlysister meryy46 uyuyorsa çok fazla, 2 saatte bir emzirmeyi unutmayın 1 hafta sonra yakalamış olur inşallah
yasemin23452 meryy46 canım aynı sen gibiydim 24 ekimde dogum yaptım bebegim 2575 doğdu 1 kasımda 2450 ye düştü 5 kasımda 2750 ye çıkmiş doktor bile şaşirdı mamami verdin dedi hayir dedim hiç canini sıkma anca topluyor brnimki sarılıktan alamamiş
meryy46 yasemin23452 sariliktan bizde şüphelendik korkulacak kadar yok dedi doktor inşallah bnm kızımda alır canım 😊
yasemin23452 meryy46 bizede oyle demisti bidaki gittigimizde 19 olmuş hic belli olmuyor birdaha gidin bence