kidshappy Mrv_cnl geçtiğimiz ay arkadaşım öyle hamile olduğunu öğrendi. Spiral yerinde kayma yok ellada içmesine rağmen hamile kalmış.belki bı tahlil yaptırabilirsiniz içinizde rahat eder daha fazla strese girmezsiniz
muno112 Ella çok fazla yan etkisi olan bir ilaç aylarca regl olmayabilirsiniz bile veya 1 gun surer sürmez. Yılda 2 den fazla kullanılmaz
ogedayy Mrv_cnl 1 buçuk ay grçmişti, stres yapma test al hamile değilswn hiç düşünme regl oldun mu olmadın mı diye düşündükçe daha da gecikiyor ben yaşadım biliyorum
zerda_arven hibka23 ben içtim emziriyorum bide 7 ay 2 günlük kızım 5 gün gecikti saat 11 de içtim 2.30 da baktım olmuşum
zerda_arven hibka23 alahalah bende hemen işe yaramisti kekik çayı ise yaramamisti ama çörek otu suyu ise yaramıştı hemen
hibka23 zerda_arven başka şeyler deniyorum bakalım normalde emzirmesem aspirin içsem hemen sökerdi ama emziriyorum içemiyorum onuda
zerda_arven hibka23 ben bu gidişle emzirmeyi sonlandıracak gibime geliyor kızım 7 ay 6 günlük oldu mamayı içiyor emen çocuk emmemeye başladı zorluyom yirtiniyor emmicem diye resmen
cry_babies Mrv_cnl ben kullandım daha önce ama gecikme yapmadı normalde benim her ay 3 4 gün gün atardı ama gününde oldu hatta çok ağrım olurdu o ay hiç ağrım olmadı. Sizde yan etki olarak gecikme yapabilir 5 gün kadar