Birkimseee ozdmrr siz hangi şehirdesnz hangi doktora gidiyorsunuz, eğer 2 aya kadar geçmezse ameliyat dedi doktor, ondan önce geçmezse damardan antibiyotik vejrirz filan dedi bu durumda da tek kalırmış hastanede ~bilmiyorum üzgünüm
ozdmrr Birkimseee istanbuldayım ben biruni universite hastanesi sefaköy mehmet paşaoğluna götürüyorum ben çok ilgili ve bilgili bir doktor ameliyata karşı bir doktor bide
ozdmrr Birkimseee canım koca karı işi yaptık ve oğlumun poposuna lokum koyduk 5-6 saat durdu ve apsesi şuan yok şaka gibi ama yok geçti lokumu elinle aç iç kısmını apse olan yere koy ve bezini bağla bu işlemi 1 hafta boyunca yap günlük 5-6 saat o lokumu orada beklet zaten eriyor ve apseyi patlatıp yok ediyor
sesizlik20 Birkimseee merhaba bebeğinizin apsesi nasl oldu acaba bizim oglumuzdada var amaliyat ettirmek istemiyoruz
Birkimseee ozdmrr ya bana da tavsiye ettiler de denememistim enfeksiyon kapmaz di mi valla tüylerim diken diken oldu rengi filan nasıl simdi oranın bizim hala akiyo günlük sıcak suya sokuyoruz doktor oturtun dedi ama iki aylık olunca bi görseniz nasıl durduğunu İnşallah sizin bebeğiniz de şifa olsun bize de Sizin de bi haftalık uygulamada böyle gitti hani ilk etapta kesip atmasını beklemiyum
Bhrmcnr16 Birkimseee merhaba geçmiş olsun öncelikle benim oğlum da çıktı 6 aylıkken sizin bebeğiniz kaç aylık 3 yaşında şuan kendiliğinden geçti ama nasıl geçti uzun araştırmalarım sonucu geçti birşeyi kalmadı sizin kaç aylık perinal apsesi tarafı önemli ameliyat hiç bir doktor önermiyor o durumlar farklı olan İzmir Ege Ankara tüm fakültelere gezmiş biri olarak diyorum eğer fırsatınız varsa özelden yazın durumu anlatayım size 🙏🏻 ben çok çektim uyumadım gece gündüz araştırdım
sesizlik20 Birkimseee merhaba bna yazabilirmsiisniz apse fistül hakkında 6aylik oğlumda çıktı ve şuan 15aylik akarak devm ediyo
sesizlik20 Bhrmcnr16 merhaba oglunuzun apsesi gectimi bizim şuanda var apse 15aylik bilgilendirirseniz sevinirim🌹
tgc1 Bhrmcnr16 Merhaba banada anlatır mısın nasıl iyileşti. 4bucuk aylık bebeğim 20günlükken pişikle başladı apseye dönüştü sonra fistül oldu gecmiyor