buttercup16 Doktor önerisiyle başladık ama bebeğimin bağırsakları sanki bu damlayı kullandığımızdan beri fazla hızlı çalışıyor onuda rahatsız ediyor gibi bugün bütün gün ağladı gazı yok ama sürekli kaka yaptı damlayı kesmeyi düşünüyorum bu şekilde olan varmı
gokyuzums buttercup16 çocuğum çok gazlı ve bir o kadar kolik bebekti bu damla ve bir tane daha damla kullanıyordum bu damla zaten doğal bir damla bilmiyorum bizde bı sorun olmadı fayda etti yada etmedi diyemem çok fazla gazlı ve kolikti dediğim gibi bu 6 ay bu sekil devam etti sonra biraktik
canfeza buttercup16 ben de kullandım ama gaz damlaları daha çok sancı yaptı diye düşünerek kestim. Doktorum üç saatte bir emzirip gazını çıkardığımda bir hafta içinde gaz sıkıntısının ortadan kalkacağını söyledi. Deneyin derim
cinarasl Biogaia kullandığım zaman oğlum daha çok gaz sancısıyla ağlıyormuş gibi geliyor bana o yüzden kestim ben kullanmıyorum
buttercup16 cinarasl Bizimkinede huzursuzluk yaptı sanırım çünkü bir iki gün vermeyi unuttuğumuzda daha keyifli ve uyku düzeni daha iyi sanki bende kesmeyi deneyeceğim