senbanabaksanaa çok uzun bir süreç sinir hastası oldum o dönemlerde düşündükçe çıldırıyorum 😂yani ağlamayacak desem yalan olur ağlayacak tabiki ama netice de direk yatağa koyup çıkmayacaksanız nasıl uyuyor diyelim sallanarak o halde önce sallantı süresini kısaltmakla başlayacaksınız diyelim yarım saat sallıyorsunuz sürekli sallamak yerine 2-3 dakika yavaş salla 15-20 saniye dur devam et gibi ya da sallantı yerine poposuna önüne hafif pat pat yaparak sallamak gibi birden kesip uyutmak zaten imkansız yavaş ve minik adımlarla yumuşak geçişler yaparak . Bu bir süreç ve benim aylarımı aldı önce ayakta salladım sonra ağırlaştı bacak aramda uyutmaya başladım sallamadan pış pışa pat patla o da bir sallantı sonuçta sonra elektrik süpürgesi sesi açtım ona alıştırdım baktım sallamadan uyutabiliyorum masaj yaparak uyuttum sallamak yerine sonra baktım kısaldı uyuma süresi yattığı yerde o uyuyana kadar bekledim 1 saat yarım saat 1,5 saat pış pış diye seslendim dönmeye çalıştı oyun yapmaya çalıştı pes etmedim ağladı güldürmeye çalıştım geri uykuya döndürdüm bazen uyanıklık süresini aştı dedim 3 uykudan 2 uykuya düşeyim o zaman böyle olmuyor direniyor baktım 2 uykuda daha iyi oldu uyanıklık süresini arttırdım uyku saatinden önce uyutmaya çalışmadım uyku sinyallerine önem verdim bir sürü detay var anlayacağınız .