umaykus598_ 3 aylık olmamıza sayılı günler kala anneleri ikiye bölen sefer oğlu telli oğlu anneleri haline geldiğimiz konuya gelelim😂 Yaptıralım mı. Yaptıran anneler neler yaşadı. Yaptırmayan anneler neden yaptırmadı. Yaptıracak olanlara da fikir olsun 🎉
defnemiraybebek umaykus598_ tereddütte kalıyorsan hiç yaptırma doktoruna güvenmeyen buradaki annelere güveneceğini sanmıyorum☺️
Deletedmom_216 umaykus598_ iki dozunu da yaptirdim. Yan etkili bi aşi degil zaten. Ates vs yapmiyo. Agiz yoluyla verilen bi aşi ☺️ ilk dozunu 2. Ayda yaptırdım 2. Dozunu da 3. Ayda yaptirdim☺️
umaykus598_ defnemiraybebek açıkçası doktor değil ama aşıya düşman gözüyle bakan anneler biraz kafamı karıştırıyor
bune Ben önem veriyorum ve yaptırdım sonuçta çok fazla Dış göç var bu şekilde düşünüyorum 2. dozu 5 gün önce yaptırdım İkisinde de bir sorun olmadı
Osmaniyelianne Mommyhann merhaba rotavirüs aşısı ve menenjit aşısı iki çeşit varmış 3 tane aşı mı yaptırdınız 3 aylıkken
kbraalparslann umaykus598_ İlk dozu yaptırdım şükür birşey yaşamadık , p.tesi günü 2. Doz var bakalım neler bekliyor
defnemiraybebek umaykus598_ herşeyde olduğu gibi buna da karşı olan anneler var neye dayanarak bunu diyorlar bilmiyorum ama hangi doktora gittiysem ya da ha gi doktor takip ettiysem hepsi özel aşıları yaptırın diyor
Mommyhann umaykus598_ evet her bebekte aynı tepki olmuyor ama biz hiç ateş falanda yaşamadık cok sükür menenjitte 5 doz oldu ama ondada hiç ates yaşamadk
Asyaveannesi04 umaykus598_ Eşimin kuzenini gördükten sonra yaptırmaya karar verdim, çocuk rota kaptı ve 3 gün hastane de yattı. Aşı olduğunda da olabilir ama hafif hastaneye yatmadan atlatabilirmiş biz tüm özel aşıları olduk
umaykus598_ Asyaveannesi04 evet bütün aşılarda olduğu gibi %100 koruyuculuğu yok sadece hafif atlatılıyor ama çok keskin çizgisi olanlara anlam veremiyorum asla yaptırmam diyenler
svncgldgn umaykus598_ ben yaptırdım bir sorunumuz olmadı ☺️ ha bu covid aşılarından sonra aşılara bir güvensizlik oluştu covid aşıları için bende çok olumlu düşünmüyorum lakin bu bebek için yapılan aşılar yıllardır hatta belki yüzyıllardır yapılan aşılr
1prens1prenses_ umaykus598_ Şimdi bu aslında çok karşı olan anneleri anlamıyorum anlamış da değilim Benim İki tane çocuğum var oğlum 3 yaşında diğeri beş aylık bir kız bir oğlan oğlumu küçükken yaptırdım iki dozu da çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım aksine oğlum hiç kusmadı ve ishal yaşamadım. Ki az bir şey bu ay yaşandı o da çok az bir şey benim oğlumun bu yaşına kadar niye kustu ishal olmadım iğneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum önceden önlemini almak Çok önemli bence kızına da birinci dozunu İkinci dozunu da yaptıracağım inşallah🤲🏻
Hilalerbass umaykus598_ Ben doktorum ile görüştüm bir tek özel aşılardan rota virüsünü yaptır dedi diğerleri sağlık bakanlığı tarafından karma olarak yapılıyor dedi. Ben yaptırdım hiçbir yan etkisi olmadı.
umaykus598_ mutlubibekleyis damla mı iğne mi peki bide ücret ne kadar şehirlere göre değişiyor mu onu merak ettim