Birpsikologggbirmimar fshdhdh hep aynı yerde ve karanlık yada loş bir ortamda emzir YouTube dan bebeğim emiyor yda beyaz gürültü gibi müzikler var onlardan da açabilirsin canım
fshdhdh Birpsikologggbirmimar Birpsikologggbirmimar iki aya yakın artık kendimi tanımıyorum kaşıkta görünce çıldırıyor şuan emdimi ne kadar sürdü lütfen bana söyle
Birpsikologggbirmimar fshdhdh karanlık bir ortam da beyaz gürültü yada bebeğim emiyor diye bir müzik var YouTube da bir öyle denesene canım . Silikon göğüs ucuna mama damlatıpta deneyebilirsin belki faydası olur sık sık talep et ama zorlama
fshdhdh Birpsikologggbirmimar vallahi neler dedik ama bebeğim emiyor müziğini açacam inşallah bir faydası olur
Birpsikologggbirmimar fshdhdh bana emzirme danışmanı hep aynı yerde emzirmemi de söylemişti . Birde sevdiği bir oyuncağı boynuna asabilirsin demişti dikkati sende olsun diye ama ben onu denemedim istersen bir dene
Birpsikologggbirmimar fshdhdh eda yöntemini bir araştırsana çok gördüm forumda belki sana faydası olur 🙏
Birpsikologggbirmimar fshdhdh eds yöntemi telefon otomatik düzeltmiş . Bende instagramda gördüm çok bir bilgim yok ama belki sana faydası olur