birprensannesi41 biz 5 ay 10 günlüğüz 10 gündür destekli oturuyoruz ama devriliyoruz surekli saga sola normalmi tam olarak ne zaman alışır acaba kizlar ya
smy17 birprensannesi41 daha çok küçük normal devrilmesi o zamanlar biz kucağımızda oturtuyorduk sadece öyle yere koymuyorduk duramıyordu çünkü 6. Ayda mama sandalyesinde destekle oturdu ama yine de yamuluyordu 7. Ayda desteksiz oturdu
13gamze08 birprensannesi41 valla canım benim oğlum oturma meraklısı değil ama şu an 7.5 aylık desteksiz oturuyo çok nadir kendi hareketine göre devrilebiliyo ama genelde uzun uzunsa oturabiliyo vs ama ilk ne zaman oturdu bilmiyorum çünkü genelde sabit kalmiyo bı yerde 😃
Tazeanne68100 birprensannesi41 6 aylıkken oturdu peşinden emeklemeye başladı 8 aylik şuan bi yerlere tutunarak yürüyor
Efnans_Mom birprensannesi41 8,5 aylık hâlâ tam desteksiz oturamıyor en fazla 5 dk sonra devriliyor 5,5 ayına kadar hiç oturtmadım
meleka234 birprensannesi41 çok normal kızım 8 aylık şu an daha anca desteksiz oturuyor. Onda bile ara sıra düşüyor daha çok küçük. Cokta uzun sürekli oturtmayın
Sedlife birprensannesi41 6.ayın sonlarında oturdu mama sandalyesine oturmaya başladıktan sonra yerde kendi kendine oturmaya başladı
Ballikizim99 birprensannesi41 öyle hemen desteksiz oturamaz ki biraz destekli oturcak 2-3 ayı bile bulabilir benim kızım 5 aylıkken oturmaya başladı destekli 7 aylıkken falan desteksiz oturabildi tek başına