zehra0508 Elvinemine mende alerjik bronxitdi deye mualice eledirem hekim dedi mualicesi qurtarana kimi yemeyleri dayandirr 🥲ona gore 3ghndu yemey falan vermirem smes yeyr
Elvinemine zehra0508 coxmu yeyir bes smesi .menim qizimda da qarni gedir dermanla saxlayram alergiyasi var deyesen bagirsaginda butun nerviden olem derman dayanan kimi qarni gedur
zehra0508 Elvinemine 175ml yeyr bizim qizinda qarni gedirdi probioksun kids var yarim paketi smesine qat ver duzelir bizde bu derman duzeldi qarnini valla
davudun_annesi Salam, qızlar. Mən getdim uziyə. 1 dənəymiş uşaq🤣 Yaxşı qurtardım fikrin edirdim ki, necə baxacam🤣
Elvinemine davudun_annesi salam baji şükür əlində ovcunda qalsin insallah .,🙏🙏🙏🙏nece heftelikdi baji sagdadi yoxsa solda sagdadirsa qiz soldadirsa oglandi😁😁😂
zehra0508 davudun_annesi davudun_annesi salamm Quzum tebrklerr Sag salamat qucagina Alasan insallah😍❤️
Elvinemine zehra0508 he almisam verem mende . şükür baji yaxşı yeyir yemeyi menim qızım gecelr 60.90yeyir ikicedefe gunuzlerde hec yemir uje deli oluram vallah gorenlerde deyir ariqlayib usaqi cəkirem 6.500du artik var amma niye ariqlayib basim cixmir
zehra0508 Elvinemine qarni elyb ee baci bide ek qidaya kecis elemisiy deyedi mende ek gidaya kecsi eledm uaag arigladi🥲ele menm qizimda gorenler deyr niye ariglyb
Elvinemine zehra0508 he duz deyrsen can ek qidaya umud oldum gunuz smes vermedim serona zorla verirdim deye .amma indi verem 30qram olsada ki qoy ozune gəlsin amma boyu uzanibdi
Elvinemine Ay qizpar pirinc unun. İcine ne qatib verirdiz bebeislere menim qizim dade pirinc sevmir gerek icibe nese qatam
Elvinemine ZeydsMom deme ey ay baji bu usaq ferqli dadlar axtarir men yaziq nagarim her yerden girib ferqli seyler axtariram bir iki gün yeyir donra yemir .bu bilsen ne isdeyir yaxşı ev yemekleri 🤦🥲dunen isbanaq siyiqi bisirmisdik ozumuze inan allaha qaynanam bir cay qasigi suyundan uzatdi gormesen inanmarsan usaq qasiga ele cumduki eləbil buna evde yemek zad vermirik qasigdan yapisib buraxmir tezden qaynanam uc dort qasig verdi icdi doydu😂uje basimi itirmisem eee
Elcin-Aytac lAmMelodi salam can sen necesen urek hec ne qarnim partdiyir uzanmisam ele indice sen necesen?