ZeydsMom lAmMelodi hee nenirsen qoy suyun icsin. Onsuzda 1-2 ile baslayacaq ozu icmeye cayi. Diandirada bilmieceyik. Bi ara menimki su icmrdi o gun neter yanirmis kimi icmeye basladi 😄
Elvinemine ZeydsMom esitdiyime görə su usagi ariqladir qaynanam cay icende udaq caya cumur onunda ureyi gedir mecbur verir bir cay qasigi kimi ta onuda qoymuram esidenden. Amam suya men qend qatram aradaki qoy dad olsun
Elvinemine mahg he yene şükür ozu dogmag yaxsidi 6aydi 7deye keçmişem kesir oldugum arada agriyir yoldasim nese riski hereket elese eli qolu deyse ele goynuyurki 🤦🥴 isdeyrem ikinciyi ozum dogam oda ta yoldasim razi deyil 😁ta kesir olubsan o birleride ol
ZeydsMom Elvinemine qend guya yaxsidi? Sekerdie. Su ariqlatmr gunde mueyyen miqdar su icmelidi yemek yeyen usag. O bos seylerdi. Cay olmaz eksine cay qan azligi yaradir . D vitamini eksiyliyi yaradir. Mende var hamileyem hekim cayi azaltdedi menede. Cunki bedende demir qoymur qalsn. Neye lazmdi dadin bilirler sora bos su icmirıer. Hersey yedikleri siri di meyve smes zad. Bide icine qend atmaq da usagi biteher edecek sora uje sirn seyden basqa hecne istemiecek. Onun yerne suya meyve at eger bos su icmrse.
Elvinemine ZeydsMom 😂cay yazmisam ee amma beyaqdan mesajini oxuyramki gorum ne deyrsen 🤦birde mesajima baxramki su yazmisam .mende onu deyremki cay ariqladir su yaxsidi hemise qənd qatmiramki baji arada qatiram nolacaq ki sirin olsun onsuz boyuyende guya yemiyecekler.o vaxtin arvatlari usaqi sirincayla boyudubler . Hamile olanda da olmayandada umumumiyetce cayla aram yoxdu .indiki caylara renk qatirlar
Elvinemine lAmMelodi yox can her hefte evdekiler teze teze alir belke hec qerkulesi vermedim rusunkunu aglim bir sey kesmedi
zehra0508 Necesiz qizlar sizin balacalar nece kilodu?menm qizim 7 ayligdi 7kilo 200 qramdi mene nese az geldee🥲
Elvinemine zehra0508 salam baci her usaq ferqlidi da menim qizimda 6ayin tamaminda 6.500idi hekime dəyrem ki ay hekim ele smes deyin ki verim usaq kokəlsin .hekimde dediki vallah ta indi usaqin kokelmeyi senin elindedi yemeye dusub .tez tez yemek ver kasa suplar sudlu yemekler falan .onuda deyimki gunuzler qızım smes yemir .doğum kilosuda 2900idi amma o qədər zəyif usaq idi barmaqlari ispicka çöpü boydaydi😁yarimciq dogulan usaqlara oxsuyurdu . sümüyü xirdadi helede
zehra0508 Elvinemine mende alerjik bronxitdi deye mualice eledirem hekim dedi mualicesi qurtarana kimi yemeyleri dayandirr 🥲ona gore 3ghndu yemey falan vermirem smes yeyr
Elvinemine zehra0508 coxmu yeyir bes smesi .menim qizimda da qarni gedir dermanla saxlayram alergiyasi var deyesen bagirsaginda butun nerviden olem derman dayanan kimi qarni gedur
zehra0508 Elvinemine 175ml yeyr bizim qizinda qarni gedirdi probioksun kids var yarim paketi smesine qat ver duzelir bizde bu derman duzeldi qarnini valla
davudun_annesi Salam, qızlar. Mən getdim uziyə. 1 dənəymiş uşaq🤣 Yaxşı qurtardım fikrin edirdim ki, necə baxacam🤣
Elvinemine davudun_annesi salam baji şükür əlində ovcunda qalsin insallah .,🙏🙏🙏🙏nece heftelikdi baji sagdadi yoxsa solda sagdadirsa qiz soldadirsa oglandi😁😁😂
zehra0508 davudun_annesi davudun_annesi salamm Quzum tebrklerr Sag salamat qucagina Alasan insallah😍❤️
Elvinemine zehra0508 he almisam verem mende . şükür baji yaxşı yeyir yemeyi menim qızım gecelr 60.90yeyir ikicedefe gunuzlerde hec yemir uje deli oluram vallah gorenlerde deyir ariqlayib usaqi cəkirem 6.500du artik var amma niye ariqlayib basim cixmir
zehra0508 Elvinemine qarni elyb ee baci bide ek qidaya kecis elemisiy deyedi mende ek gidaya kecsi eledm uaag arigladi🥲ele menm qizimda gorenler deyr niye ariglyb
Elvinemine zehra0508 he duz deyrsen can ek qidaya umud oldum gunuz smes vermedim serona zorla verirdim deye .amma indi verem 30qram olsada ki qoy ozune gəlsin amma boyu uzanibdi
Elvinemine Ay qizpar pirinc unun. İcine ne qatib verirdiz bebeislere menim qizim dade pirinc sevmir gerek icibe nese qatam