ZeydsMom zehra0508 apardiz hekime ? Bu eslnde normaldi oglan usaglarinda bele olur. Sixmaq icindekini cixarmaq olmaz.
Elvinemine ZeydsMom hə bacı məndə dedim anadan usaqa hormon keçir ona görə ele olur. təzə doğulanda mənim döşlərim sismemisdi amma qızımın döşləri daş kimiydi basanda maye gəlirdi hekime dedim dedi ki əl vurmaq olmaz qətiyyən sadəcə usaqa çox ağrı verir kanfra yağ yadaki kanfra spirti vurmaq olar qıraqlarına mən elə etdim getdi .təzəlikcə sağ tərəfində yenə şişib kanfra spirti vuran azalib
zehra0508 ZeydsMom he apardg dediki vezdi topalasb yagli kanfra ele 5gun onan sonra kecb gedecey dedi
Elvinemine zehra0508 😂😂😂görsənmi men sənə dedim da kanfra yağı surt .prosta ki dəsmal qoy markası bulaşmasin
Elvinemine zehra0508 alergik nedi ay baji menede de görüm menim qizimda teze dogulanda variydi tezelikce yene emele gelib
zehra0508 Elvinemine alerjik bronxitdi toza qarsi gullere faıan bele seylere qarsi alergiya indi ona mualice yazdi🥲
zehra0508 Elvinemine sinesine qulag asdi falan kecen ay deset oskururdu narahat idi qrip olmusdu he onqn sonra kecmedi oskureyi falan cevrdi alerjik bronxite indi yeniden inqaliyasiya derman falam verrem🥲
zehra0508 Ay qizlar soz sorusum ee uzurlu sayin sorusdugum seye gore 7aylig qizim var uje 1aydi xesdelenmire 1defe test eledm axsam negativ cxdi amma deyillerki testi seher seri ele onda bilinirr mende cox tezdi deye urey elyb yoxlaya bilmirem
Elvinemine zehra0508 səhər tezden et baji onda duz cixir .bideki sud versense normaldı xestelenmeye bilersen .
lAmMelodi zehra0508 Bundan evvel vaxtı vaxtında olmusan?Qan ver deqiq çıxır onda ele olur teste göstərmir.
davudun_annesi zehra0508 Salam can, hə süd verəndə pozulma olur. Məndə də olmuşdu. Amma istəmirsənsə çalış qorun. Qızında balacadı