mahg ZeydsMom derdim necə arıqlıyım sora uşaq qızmalıdı nə edim? Sabah həkim gətrəm gərəy evə off aləm dəyib bir birinə bizidə takip eddə ppaaa🤣🤣
mahg ZeydsMom sən cinsiyyəti öyrənibsən bizə demirsən🌚 mənədə gələcəydə qismət inşəAllah qız uşaqından🥰sağ əlin mənim başıma🤲🏻🫠qaynım arvadında qızdı mənə yandı yandı verir🤦🏻♀️
ZeydsMom Elvinemine elaqesi yoxdu burda takip cixib takip edenleri takip edirem avtomatuk onlar post paylasanda bildiris gelir. Uje onlar cixir hamsi qabaga gorem gerisin gormrem itir gedir
Elvinemine ZeydsMom bildirişi aktiv etmemisen de yəqinki bacı ona görə gelin durmur .ozdeki seni etiketleyib yazmışıq necə ola bilərki bildiriş gelmesin
mahg lAmMelodi heçnə uşaqla baş qarışıq pilusda fotoaparat axtarışındayam özüm isderəm fotosesiya gedmiyim özüm qəşəy çəkəm axtarram məsləhətiz olsa deyərsiz
Elvinemine lAmMelodi bəs qarşılıqlı takib necə olur?mən sadəcə postu takib edrem bildirişlər də gelir
lAmMelodi mahg Yoga yaxşıdı mən unagrande yoga edirdim kanalın adıdi YouTubede bedenim düz qalmışdı sonra hamile oldum etmedim təzədən başlayacam.
Gakkoyenge ZeydsMom yakınımda gezmeye gidelim dedik turla değilde kendimiz gitsek zorluk yaşar mıyız ? Dillerimiz çok benziyor ama emin olamadım
lAmMelodi Elvinemine Qarşılıqli takip gərək qarşı tərəf seni takip etsin insta kimi.Mene takipin gelmedi ama gözlə şəkil atim.
lAmMelodi Elvinemine Profile girirsen burdan edirsen sende bele eledin.Tartismalari takip et var.Kimi takip elemek istəyirsən 3 nöqtə var onu bas.Mene gelmedi bildiriş ona görə deyirəm.
lAmMelodi mahg Məndə gedəcəm Şüvəlanda yer var deyirler Instagramda baxacam görüm necə yerdi.Qizimin ad gününə az qalıb şəkillərini çəkdirəcem.Bele @guseynofficial var yaxınlarim ora gedirler.
Elvinemine mahg ay bacı inşallah seninde qızın olar .o ne deməkdi eltun qələt edir ki yandı verir 😂sonsuz deyilsenki inşallah olacaq .🙏birde hamile qalanda hesablama ile qala bilərsən qıza görə bəlkə mende oğlana görə hesabladım qızım bir oğlum yasindan sonra
mahg Elvinemine hə elə edir elə bil oğlan uşaq deil🤦🏻♀️🤦🏻♀️səfidilərdə mən o hesablamanı bilmirəm necədi o?
Elvinemine mahg hekime gedirsen hekim yoldaşının senin doğum tarixin ilin ay birdeki axırıncı aybaşını üst üste gelir onlarda kalendar var orda gösterir.sene hansı ay hamile qalsam qız və ya oğlan olacağını deyir .burda gelinler ele edib vallah düz cixibdi