Elvinemine Fatima__mom vallah allaha penahdi insallah Allah ozu komek olacaq.qizin nece ayliqdi sen nece ayliq hamilesen cak .men kesr olanda 19ay olcaq yani qizim 1yas 7ayliq olacaq inşallah
Fatima__mom Elvinemine o dişler hamisi cixana kimi elə olacaq bacı 🥲 mənde dərman içmirəm ama gerek qan dermani içim həkime gedecemde gelen hefte görüm ne deyecek
hemshireanne Elvinemine ayda caan. Menim anamda heveslenmişdi yanima gelmeye qoymamişdim bir tereher yola getirmişdimki gelmesin😂
Elvinemine hemshireanne as gaxsi elemisen inan uje yer gezirem e.hedib onun yaninda qalmamamaq üçün .temiz pisxologiyami pozur .🤭🤦qiz vaxtida sozumuz tutmurdu e..deyrem sen belke meni dogmamisam ve ya deyisik düşmüşük.🤣😂
Elvinemine hemshireanne he cox gozel tarixdi yox can dovletde qiymete hec bir sey mane etmir.500manatdi fiso.ozelde bilmirem vallah.bir deli seytan deyir get ozelde emelyat ol sonra deyrem dovletde qesenkdi yalanla niye 1000manat artqi verim🤣😂
Elvinemine hemshireanne yox baji esas odu hekim deyib bir zop dermanini birdeki qan durulducu iyneni kesme ikisi en vacibidi
Elvinemine Fatima__mom bezmek ne demekdi ee.hekime getmeliyem hele vaxtim yoxdu .her ay dermanin dozasini qaldirir menimki gucludu deye
Fatima__mom Elvinemine mən özelde olmuşam opsi 1400 pulum çıxdı əməliyyata narkoz falan sonradan qan köçürdülər mənə onada 170 manat verdim hələ qanı özüm getizdirmisdim xəstəxana gətirse idi 300 manat qan
Fatima__mom hemshireanne əslində mən vaxta baxmirdim ki uyğun olsun falan doğum vaxtından 14 gün geri gələndə düşdü 24 nə