Elvinemine ZeydsMom yox can burdaki kişilər hamsi maskvadadi yadaki basqa yerde işləyirlər .qaynatam indi helecek gelen ayda ta deyerkki gel apar .qapida masin vareeee suren adam yoxdu🥴
Elcin-Aytac Elvinemine nece ayligsan ki meden yandirir belke basqa seye gore agriyir mende hamilelikde mede handirirdi ama medemde prablem varigdi ona gore
Elvinemine Elcin-Aytac 2ayliqdi can .yox medemden deyil hamilelikdendi . bilirem birazdan hekime gedecem gorum ne deyir
ZeydsMom lAmMelodi neceb yoxlamamsan. Menim ureym bulanr deye padruqamdan sorusdum o hemn sirketde isleyir. Dedi narlisin ic o qesengdi . Yoxladim ele sevdim 🌸 ama emine medesi hamilelikten olmaz mence bele tez nece yandi. Belkede nese soyuqlayib edib
lAmMelodi ZeydsMom Hə mədə yanması iləri heftələrdə olur ən çox.Gormemisdim heç onu alım bir dəfə.Qiymetlerini də qaldırıblar deyəsən hə.Baxirsan boyu balacadı qiyməti yox😂😂😂
ZeydsMom lAmMelodi 6 li almisdi yoldasim 5.99 idi ne idi bele biseye. Tekide 1.10 zaddi deyesen. 200 mldie he bi stekan 😁
ZeydsMom hemshireanne hee mendede 30 lardan sora oldy birincide vapse olmamisdi. Uje hezm elie bilmrem ele basladi goynemeler
ZeydsMom Fatima__mom normaldi baslarda mende de olurdu dartilir deye sora kececek. Uje son heftedeyem agrimir day
lAmMelodi Elvinemine Heçnə maraqlı gəldi😂😂Xala olsa başqa olur həmişə xalalar yaxşı olur ananın bacısı özü kimi olur deyirlər bax ele.