Elvinemine lAmMelodi as qiz azərbaycanlidi uz qarasi🤣😂oglanda turkudu deyir seni seviyorum ölüyorum 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ZeydsMom lAmMelodi ama meselen men gurcustandan , qazaxdan,bilesuvardan,agdamdan,fuzuliden,qubadlidan yaxsi adam gormemsem 🤣
ZeydsMom lAmMelodi neynime gormemsemde. Baa salyanlilari sevmrem ama is yoldasimin yoldasi ordandi birce o yaxsi adam olaraq taniyiram. Bidene yaxsi cixib deye deymrem day 🤣 mueyyen yerler varki oranin yaxsisi nebilime yoxdu elebil. Meselen fizulilere essek deyirler coxda haqlidilar 😄 agdamlilar masennik olur coxu. Agcebedi qizlari oglanlari balsca balaca cox pis yoldadilar ora biabircidi vapse narkotik nese zad bapbalaca qizlar oglanlar. Qazaxin qizlari oy bide zaqaatalanda qizlarn bezileri eledi 😁😁 ama oranida qatmram cunki yaxsilarda var. Soraa gurcustan neynime vur oldurde onnar kimisi yoxdu iyrenem onnardan men. Qubadli da hemcinin . Qarabag zonasindan umumietle tek tuk yaxsi cixir. Ermenilerle yasia yasia coxu onlara benzeyib tessuf
Elvinemine ZeydsMom 🤣ay baji hara qaldi sen allah ..soz deyirəm bax bu qarabaglilari cox duz deyrsen .o vaxt muharibe baxti yoldasim şirkətdə isleyirdi.orda durub kelbecerlilerle dalasmisdi .deyir iki ogul bir dede burda dururlar genceli şəmkirli gedir bunlara torpaq alir xeyir ola?.deyir agzimiza geleni deyirdikki siz torpağı qoyub qacibsiz kelbecerliler ha .das dillenirse onlarda dilenir cox arsiz qabirgadan qalindilar deyir..men bide goronboylulari xoslamiram orda dehset goyceli var emim ordan arvad alib arvad durmadi burda emimde onun daliyca getdi goronboya .ora gedende sinir krizi kecirrem🤦birdeki gedebeyliler cox qammmazdilar soz basa dusmuler .menim ana terefim onlardi malesef🤣anami dogmaz olaydi gedib meni gedebeyde dogub😭doguldugum yer ora gorsenir🥲
Elvinemine lAmMelodi as sen goycelileri deyirmişsen mende elebilem yoladigim sekili deyrsen 😂🤣🤦inan bu gün istiye dusdum ureyim bulanir halsizam az qalam ureyim partlaya🥴
lAmMelodi Elvinemine Yox ona baxmamisam heç😂🤣🤣🤣Hamiləlik də qabağ həftələr də bulantı olur + yayda istilik də olur özümdə elə olmuştum yaya düşmüşdüm.
Elvinemine lAmMelodi as he ölürəm vallah 😭bu gun dehset istiydi usaq qucagimda o qeder yer gezmisem birdeki mansurut kondisonersizdi ag qazeller var e ondandır yaxsiki adam aziydi yoxsa ozumden gederdim
lAmMelodi Elvinemine Sən çalış qucağında çox gəzdirmə ilk 3 ay hətda.Ne almağa gedirdin belə qaça qaça😂😂
Elvinemine lAmMelodi plomblu dişim qirilmisdi dedim qirila qirila gedecek da duzeltdirim..iki disim eleydi onuda duzeltdirdim.ustunden plomb qoydu yene .prosta qizima paltar alirdim da biraz herlendik Bizim semkirin bazari boyukdu .magazalarda çoxdu cesit hedsiz coxdu .ele gözl seyelr varki hec gelmek istemirdim🤣