Elvinemine Ay qizlar zarafatsiz yoldasim gedenden gunum qaradi qizim meni oldurub bitirib onun kurluyunu edir .elece mizildayir agalyir .eseblerim tepemdedi e .necr gune yadadn cixarar sizce
hemshireanne Elvinemine tanıyır he uje atasını caan. Menim oglum babadıynan arası yazşısı ancaq onla danışır gülür indi oda gedecek uşaq ne edecek bilmirem yazıq
Elvinemine hemshireanne inan adama ele zulm edirki seninkide ele edecek .iki gece aglayib qalxib dede deye 🥹🥲yoldasim az qala telefonda aglaya gozleri doldu☺️ yazıq pul qazanmaq üçün ailesinin yanindan gedir qraqdaki bezi insanlarda elebilir ki kef edir nrblim e vallah.bu heyatda atamdan anamdan bele cox yoldasima guvenirem o guveni ozu qazanib yani
Elvinemine hemshireanne kiz massalah sen ne gozel sade qizsan😍bebeisinede massalalh cox gozeldi bayildimmmmm. Baldi ballllll🧿🥰🫂
hemshireanne Elvinemine kiyamam ona yaa🥺 bazim bizimki ne edecek He düz deyirsen güvenmediyimiz adamla niye evlenekki
Elvinemine hemshireanne ay baci adimi deyisdim daha narahat olma🥰ozumden cox sene göre narahtiydimki yoldasin soylener,🤭
Elvinemine Salam qizlar necesiz .ay qizlar insta adimi deysidim hemsirenin hesabindan girib baxa bilersiz burda yazmaq istemirem
hemshireanne Elvinemine salam yaxşi sen necesen? He gördüm. Profil adın deyişmeyib sen ikinci adi deyişmisen
Elvinemine hemshireanne nece yani baci?hamsini nece deyisim?. şükür baci yaxsiyam qizimla ugrasiram bu usaq yekelendikce dahada decel olur
lAmMelodi Elvinemine Biz yazmasaqda axırı başdan xarabın biri çıxıb deyəcək ki “bunlardan biri keçən dəfə elə dedi” bir dəfə elə olmuşdu momda.Yeni ilk vuracaqlari şey odu.