ZeydsMom lAmMelodi stalicni men teztez edirem yoldasimla ikimiz sevirik deye durduq yere edirem yeyirik. Umumietle bizde bu bayram yemeyidi deye bisey yoxdu. Usag olands oturuo stalicni ucun ya bayram ya ad gunu yada toy gozluyirduk yadinda? 🤣
lAmMelodi ZeydsMom Heee ancaq bayram toy başqa eləmirdik bizdə🤣🤣😂😂Mənim ağlımda indide elə qalıb ki stalicni ancaq bayramda toyda olmalıdı yoxsa eyni dadı verməz😂😂😂😂
hemshireanne ZeydsMom eynen mende edende deyirem niye bunu evde teztez etmirdikki necede rahatmiş etmek
ZeydsMom lAmMelodi yoxa biz yoldasimla bide girsen itururuq dirikki sabah ne yeyek meselen. As stalicni levengi zad edirem 🤣🤣 deliye hergun bayramdi. Oncun bayramda bize adi gelr uje.
hemshireanne lAmMelodi menim ençox elediyim salatdi. Hamilelikde nece istahla yemisdim axrinci vilkani udan kimi bogazim kesile kesile qaytarmişdim🥲😂
Elvinemine lAmMelodi salam qizlar burdayam inaninki basim o qədər qarisb yaza bilmirəm insallah bosalanda yazacam ele girib iki deyqaliq cixram.sabahdanda yoldasimin paltarini rahatlayacam bursuyun insallah gedir maskvaya
Elvinemine Elvinemine qızmın donunundaki kepenekleri pembe renk secib almisdim gelib cixanda qırmızı renk geldi😂artiq deyisede bilmedim ama neyse esas odu çox güzel ad gunu kecirtdik boyuk oldu
lAmMelodi Fatima__mom Körpə üçün damcı al burun damcısı qoy rahat nefes alsın.Kamfir varsa kureyini qarnını onla sil yatmamisdan əvvəl yaxşı geydir oda kömək edir.Ozun çoxlu isti mürəbbəli çay iç ancaq elə gedər.