hemshireanne Elvinemine ne zeherlenmeeek yoxdu elesey. Sadene ust uste dusub yeqin. Usagida planlamiriq hele. Qoruna qoruna qalsam isteyirik ama😂 Yoldasim gelecek bura qisa dogruda gedeceyik inshaAllah
Elvinemine hemshireanne insallah baji insallah.soz deyrem bes burdaki arvatlar hamsi deyir sudden zeherlenib usaq🤔
hemshireanne Elvinemine o arvadlarin uydurmasidi. Sud ver deye baski edende onlardi sudun yaramir usaq ariqdi. hamilesen sudun zeherlidi deyende onlardi🤦♀️🤦♀️
hemshireanne lAmMelodi oglum qucagimda oturmusam. Bu usaq su icmirde ne edim men. Qadiqla stekanla butulkayla her yolu deneyirem ama icmir. Seker qat demiyin qatmaq istemirem
lAmMelodi hemshireanne Suyun temperaturu necə olur?Mənim qızım ilıq içmir məsələn isti edirəm yoxsa içə bilmir.Suyu smesin yada sütün istiliyinde yoxla ver.
hemshireanne lAmMelodi isti iliq soyuq hercur vermisem. Icine alma qatib biraz dadlandirib vermisen yene icmir oynuyur😂 ama gunde bir defe kasa edib veriremde daha cox sud icir ola bilermiki istemir su
ZeydsMom hemshireanne baslarda menimkide suyla arasi yox idi. 8-9 aydan sora yarandi sevgisi. Cox vaxt ele olur basda su sevmirler
lAmMelodi hemshireanne Indi südün dadı xoşuna gəlir sonra südü azaldacaq əlavə qida sevəcək ondan sonra su isteyecek.Hemde yeməkdən sonra susayacaq.
hemshireanne ZeydsMom hee neyaxsi yeqin buda ele olar. Bu usaqlara onsuzda hecneyi mecbur etmekle deyilki ozleri istediyi vaxtda edirler herseyi
Fatima__mom lAmMelodi yaxşı olasan həmişə. Ağrim yoxdu arada bir halim deyisir halsiz oluram sonra istilik gəlir nəsə mənə ölürəm az qalsın istidən bilmirem nedendi
Elvinemine lAmMelodi ay əizlar qizm qapida manejden biraz hundurden yixuldi .basi kafele deydi .amma men gormedim gelende gordum aglayir yıxılıb .biraz qulaginin yani sisdi .goresen hekime aparim nese olarki
Elvinemine Fatima__mom salam baji necesen cinsiyet eyni olanda belirtiler eyni olur deyiler .senij cinsiyetin ne vaxt bilinecek inşallah?amma deyesen rusyada deyesen cinsiyeti demiler he?
Fatima__mom Elvinemine şükür can yaxşıyam sən necəsən? Hələ 11 heftedide 12 de gedecem uziye ikili test vereye. Hə burda gec deyirler ama mən getdiyim inanmiram gorsense demesin