Elvinemine hemshireanne he baji camaht ondada mazq edeckkki usaqin balacadi falan .herseye burun soxular🤦😬
Elvinemine Ayshenn 😂🤣😂🤣as dord ay mende kusmusam .donra usaq tersiydi 20gun ser axsam idman etmisem firlansin deye . özünüz idmani bilirsiz.sonra usaq dogum pozisyonu aldi .suyum geldi hekimler dediki usaq dirlanib dogmaga iki gun qalmis.sonra eee.basima gelnler gelenler . prosta men qızmı nece il sonra tapmisam deye ikinci usaqi tez isdedimki birden yene usaqsizligi yasayaram da allah gostermesin.hami adami ele pisikdirirdiki .en coxda hamile olurdular ee adamdan gizledirdilerki birden gozu deyer .o gunlerim getsin gelmesin
hemshireanne Elvinemine can can😢 inshaAllah o illerin evezine coxlu uzun xosbext illeriniz olar usaqlarinizla birlikde🤲🤲
Ayshenn Elvinemine Hamilə olub gizlədənlər mənə heç vaxt çatmayıb. Məndə qarın heç bilinmirdi deyə çox adam bilmirdi. Soruşanlarda deyurdi gizlədirsən deyirdm yox gizlıtmirəm kim soruşsa deyirəm hamiləyəm. Sağ salamat alasan səndə qucağına bacı
Elvinemine hemshireanne cox saqol baji amin inşallah gzoum hersey gordu vallahi🫠bu günümüzə min sukur🙏
lAmMelodi ZeydsMom Deyəsən xəstələnəcəm insAllah😂😂😂🤣🤣Belim ağrayır.Mene indi hamiləlik olmaz müalicə alıram dişime görə infeksiya olub dişlərimin yuxarısı müalicəni saxlamaq istəmirəm ona görə indi deyirəm lazım deyil.Ikinci dəfədi üzüm şişdi o gün gözüm bağlanır naxadi.
Elvinemine Ayshenn insallha baji cox sagol .vallah mende gizletmemksem sadece usaqin urek doyuntusunu esdende hamiya demisem .indi buna hele tam inanmiram cunki 21dedi vaxtim prosta 4gun zad qabaqa vurur aybasi.ona gore suphelendim aldim test oda gosterirki var .hele inanmıram deqiq😂😅insallah olar amma
lAmMelodi Ayshenn Məndə gizlətmirdim ama demirdimde😂😂 Yəni durduq yerə men hamiləyəm demirdim qohum etrafa soruşzalar deyirdim hə var falan.Indi heçkim gizlətmir onsuz əli qarnında test şəkili statsua qoyurlar “xoş gəlirsən bebem”.
hemshireanne Ayshenn duzu men dord aya kimi dememisem sorusan bir nece nefere. Ele cox sorusanda olmuyub
Ayshenn qızlar mən bu proqrama girəndə tez tez nömrə istəyir məndən ki profiliniz təsdiqlənsin,bir neçə dəfə yazmışam bizim nömrələri deyəsən götürmür. Siz necə eləmisiz yoxsa hər dəfə girəndə x’ə basıb silrsiz😀
Elvinemine hemshireanne salam can nagarsan .ay baji o posta cavab yazma hami seni lincleyib haqli sebebden .ya cumleni sef qurmusan yadaki sef dusunrsen kesr haqda..
Elvinemine lAmMelodi kiz nagardin aldinmi test .as menim.yaman sancim var sanki xestelenecek .niye beleym.belke test sef gosterib yadaki zop salacaq deyen🥲