Ayshenn hemshireanne İlk doğuşum da o qədər basdılar ki, qarnımdan palataya keçəndən sonra gördüm yenə gəlirlər başladım ağlamağa əllərimi tutub basıb yenə getdilər,qanaxmam çox olmuşdu deyə
Ayshenn Elvinemine narahat olma bacı dalbadal çıxacaq hamısı,mənim də oğlum 8 aylıq çıxardı hamıya car çəkirdiıər ki uşaq gec çıxarır hansı həkimə gedirdik deyirdi qaynanam ki gec çıxarıb həkim deyirdi yox 8 ayləq normal vaxtı 3 yaşı olacaq hələ də deyirlər
Elvinemine Ayshenn eh baji bu qiraqdaki arvatlar ozlerini coxbilmis hesab etməyleri adami deli edir . biliremki eger bir yasinda bir dende dişi yoxdursa problemdi amam menim qızımın adtiq bir disi var biride gelir geel 11atliqdi
Elvinemine @“Ayshenn”#p35413851salam baji sukir yaxsiyam sen necesen .men hamsini vurdurmusam bir yasinda da biri vurulacaq sonra birde 6yasinda fiso .vallah men herdefe peyvənd vurdurduqca usaq irelileyiş gordum.co. Yaxsidi geleceye usaqi sigortalamaq di da
Ayshenn Elvinemine çıxacaq bacı inşAllah. Uşaq olandan sonra insanın zəhləsini çox tökürlər. Onlar deyəndə sən denən hə yaxşı düz deyirsiz ama qıraqda öz bildiyini elə. Onsuz da söz çatdırmaq mümkün deyil
hemshireanne Ayshenn elaqesi bele yoxdu kim deyibe onu🤦♀️🤦♀️ autizmin hecbie hekim hele sebebini bilmir bunu hansi agilli uydurdu😂
Elvinemine Ayshenn cox haqlisan ee amma men ele deyrem .sonra beynime takram eseblesiremki belkede duz deyrelr🥴 özüm ozumle bacara bilmiremki ta besti da deli olacaqsan 😅
hemshireanne Ayshenn zehlesini tokmek deyende bezmisem uje ama men duz deyirsen deyib qoya bilmirem part cavabini verirem sonrada pesman oluram😁
hemshireanne Fatima__mom bura gelenden bezmisem inanirsan here bir soz danisir here bir agil verir qoyunda yasayaq. Orda ele yaxsiydi ozumuz ucun yasayirdiq
hemshireanne Elvinemine yaxsi edirsenn belede davam ele catlasinlar qoy. Ona gore el cekmirlerde senden😂
hemshireanne Ayshenn salam yaxsi sen necesen. Men vurdurmusam ikisini sonra nevroloq dediki bir yasindan sonra vurdur ele edecem mende. Mene gore peyvend vurdurmaq mentiqli birseydi. Vurdurmayanlar tibbi bilgisi subutu olmayanlardi
ZeydsMom Ayshenn hamsin vurdurmsam . Bideme qalib 18 ay bide 6 yas. Onlarida vaxti catanda vurduracam. Hecnede yaratmir. Autizm sonradan yaranmir anadan gelme olur. Sadece 1-2 yasdan sonra ozunu biruze verir. Ve autizm birazda genetikdi