Elvinemine lAmMelodi ay baci sen hapymomdada melodisen? oraya mende gidebildim axirki yazmisam amma orda zeydsmom yoxdu axi sen onunla nece yazisirsan maraqli geldi
Elvinemine lAmMelodi meni kimisen e inan menim qabagima ele davali postlar cixmir bilmirem niye😂🤣sizden bildirim gelende bilirem
Elvinemine hemshireanne he senin postuna iki gundu baglayiblar baji indi gorsen .girib yazacaqdim mende gordum.baglanib
Fatima__mom Elvinemine MaşAllah qizina mənim qizimda alt dişlerini cixarib üst qalib. Amin İnşAllah baci
Fatima__mom lAmMelodi burda yoldaşımın iş yoldaşlarinin ailevi olanlari var qonşuyuq demek olar bir birimizə get gəlimiz var ama yenede ananin bacının yerini vermir
Elvinemine hemshireanne he baci narahat olma cixacaq .menim qizim gezenlerden olmusdu agridi 5gun birde gordum.disi cixib
Fatima__mom lAmMelodi mən qizimda vapşe pis olmuşam su bele içirdim gedib qaytarırdım. Doğuşa qədər elə oldum. Nə yeyirdimse onuda qaytariram burdan biraz yaxşıyam ürək bulanma varda ona görə heçnə yemirem ki qaytararam.