Elvinemine Elvinemine sesiniz gəlmir yenə ay qızlar size sual verim .sizce uşaqin ilk 6aylik yemeyiyile 6aydan 1yasa olan hökumət yemeyi arasında dadında fərq olur?
Elvinemine Elvinemine isdeyrem uşaqın yeməyini deyirsem yemir oda fikirlesiremki serona 10gunden sonra firisolakin 2nomresine keçəcik dad fərqi olar yəqinki?
lAmMelodi Elvinemine Mən yoxlamışam ferqi yoxdu içinde olanlar ferqlidi sadece.Ama birşeyde varki qızım ikinci smese keçende day əvvəlki kim istəmədi bilmirəm bəlkə onlara fərqli gelir.
ZeydsMom Elvinemine yox ferq yoxdu cunku eyni seydi sadece vitaminlerde zad coxluq azliq sohbeti var. Eyni daddadi men baxmsam daddarna
Elvinemine lAmMelodi neblim bacı mənimki frisolaki heç düzenli yemedi ele bu son bir ay yarımdır zülmlə verem ona görə dedim görüm fərqi varmı altı ayı tamam olacaq on gune
Elvinemine Elvinemine uje bezmişəm bu uşaq niye yemir hökumət yeməyini anlamıram hamıda deyir niye balacadı əsəblərim pozulur gunuzler heç yemir axşam ikindefe 90qram verem fiso
Elvinemine ZeydsMom isdeyrem bu altı ayının tamamından sonraki yemeyi alım görüm sonra deyişim həkisiz de qorxuram
Elvinemine ZeydsMom çox burnu axmır ara-sıra axır bilirəmki soyuq olub geceler üstünü açır ne deyər ortsemde axırda özünü becerdi
Elvinemine lAmMelodi he o yaxşıdı amma qızım sevmir .dəyrem ay bala nolarki ye pul catdiramayaq camahat kimi yeməyinə🤣
Elvinemine cry_babies Salam bacı Azerbaycan türkmeni necə başa düşmədim Azerbaycan türkmeni de olurki?harda qalırsan Azərbaycanda?
cry_babies Elvinemine tabi yıllar geçtiği için artık böyle Azerbaycan dilinde yazamıyoruz ama bazı kelimeleri dedemler hâlâ daha konuşurlar . Ama ağzımız konuşurken benziyo hâlâ daha beni yeni tanıyanlar yabancı gibi Türkçe konuşuyorsun der.
Elvinemine cry_babies he bacı duz deyrsen o vaxt müharibə dövründə çox olub milletler bir birine qarışıb Azerbaycan’da türklər var Gəncədə yaşayırlar amma yenə türk dilinde danisirlar