Elvinemine lAmMelodi as ele edecekdim da ta nermin dediki qorxma meni sakitlesdirdiki bildirime gir ordan yaz
lAmMelodi Elvinemine Bura gmaille girirəm mən o vaxtı nömrə dediler bir dəfə yazdim fso əsas gmaildi.
lAmMelodi Elvinemine Mənim yoldaşımın başı çıxmır heç deyirəm analar qrupu var ora girirəm deyir yaxşı program telefondadi heç bilmir nə üçündü bu😂😂🤣Atalar qrupu olsaydı onuda ora salardım day.
lAmMelodi Elvinemine Elə olanda de özümüzkülerdi.Men deyirəm Türklər var ama özümüzükler üçün girirəm bura ən çox.
Elvinemine lAmMelodi mende gogleyle girirem .herdefe priqrama girende kod gelirki nomreni yaz yazmiram
Elvinemine lAmMelodi he vallah ay baji mende ele deyrem o mene guvenir e.prosta nomrem yayilsa mecbur deyeceydim
lAmMelodi Elvinemine Yuxarda X olur onu basirsan gedir mende də gəlirdi bir ara sildim yüklədim getdi.
Fatima__mom Qizlar menim qizim tez tez yuxusu gəlir ama az yatir neyniyə biler onu çox yatsin. Uje gecede başlayib elə yatmağa
hemshireanne Fatima__mom oyananda durub ne edir? Beslenmirse goturme yatdigi yerden isigi acma berk sesle danisma bilsinki yatmalidi aglayirsa ele yatdigi yerde sakitlesdir. Soska gotururmu ozumu yatir senmi yatdirirsan
lAmMelodi Fatima__mom Gündüz çox yatır elebil hə 3 dəfə yatsa besidi geceye de yuxu qalsın.Basini qatda oyun xalçası falan al yatmasin elə çox.6 aylıq idi hə?
hemshireanne lAmMelodi menim oglum helede her beslenme sonrasi yatir. Nevaxt yuxusu gelib yatdirmisam. 6dan sonra yatdirmamaq fln etmemisem. Gecede sehere kimi yatir
lAmMelodi Fatima__mom Yuxunu sevən bəbədi onda.Duzeler yavaş yavaş.Günduz yatıra neçə saat yatır yatanda her dəfə.