Elvinemine lAmMelodi as he ee deli oldum🤣o qədər sey geldiki aglima inan.heke elebildim ki nərmini sekerburaya gore lincleyibler oda menim gogleden nimremi tapib yazib ki 🤣🤣🤣🤣🤦
Elvinemine ZeydsMom yox baci yoxdu amma mamamgilde zahali vaxti orda oldum ora cox istiydi .bizim oz evimize gelnde burada kondisioner yoxdu amma dehset soyuqdu navesli evdi deye inan bir zulm cekdim istiden soyuqandusdu usaq
lAmMelodi ZeydsMom Beyaxda ölürəm gülməkdən🤣🤣😂😂😂Buna görə. @Elvinemine Elvinemine as he elebildim ki.burdan hami nomremi gotrub
Elvinemine lAmMelodi as ele edecekdim da ta nermin dediki qorxma meni sakitlesdirdiki bildirime gir ordan yaz
lAmMelodi Elvinemine Bura gmaille girirəm mən o vaxtı nömrə dediler bir dəfə yazdim fso əsas gmaildi.
lAmMelodi Elvinemine Mənim yoldaşımın başı çıxmır heç deyirəm analar qrupu var ora girirəm deyir yaxşı program telefondadi heç bilmir nə üçündü bu😂😂🤣Atalar qrupu olsaydı onuda ora salardım day.
lAmMelodi Elvinemine Elə olanda de özümüzkülerdi.Men deyirəm Türklər var ama özümüzükler üçün girirəm bura ən çox.
Elvinemine lAmMelodi mende gogleyle girirem .herdefe priqrama girende kod gelirki nomreni yaz yazmiram
Elvinemine lAmMelodi he vallah ay baji mende ele deyrem o mene guvenir e.prosta nomrem yayilsa mecbur deyeceydim