ZeydsMom lAmMelodi əri evde olar deye coxda sey elemedime dedm birden soz sohbet olar dedm elece silsin sekli
Elvinemine Elvinemine sekili paylasanda fikir vermemisem cox saqolun diqqətiniz üçün .qizimi bu gün forltosesiyaya aparmisdim geldim görüm nermin yazib🤣oz ozume dedim ayda gogle hesabından zaddan tapib yeqinki .sonra dedi paylasibsan
Elvinemine lAmMelodi as he elebildim ki.burdan hami nomremi gotrub gogle hesabina baglidi da 😂🤣ele qorxdumki yoldasimda yanimdaydi ay allah men sarisin adam qipqirmizi oldum eqorxudan . sağolsun nermin deyib .bu aralara fikrim ozumde deyilki 🤦
lAmMelodi ZeydsMom Beyaxda ölürəm gülməkdən🤣🤣😂😂😂Buna görə. @Elvinemine Elvinemine as he elebildim ki.burdan hami nomremi gotrub
Elvinemine Fatima__mom menimki mayin 29oldu inan o qədər istiyiydu .usaqda kolikiydi bilmirdim nece saxlayib .yay nece geldi nece getdi hec bilmedimki .yay usaqi cetindi e
Elvinemine ZeydsMom 😂🤣as naxisa gulme.men vurmusam🤣 heqqi zaraftsiz resepti varsa mene yolla gorum .nenen sirniyatcidi da deyrsen o yaxsi biler .neblim baji biz bele pisirik de mende ele gormusem sekerburada sevmirem😂 amma şirniyat heveskariyam e hedsiz