hemshireanne hemshireanne gece durmur men 12de verirdim sud hekimde dediki durmursa daha vermesende olar ona gore dedim daha rejime oturtum
Elvinemine hemshireanne valakhi men iki ayligindan rejime salmisam satla salmaz olaydim 🤦2satdan tez versem yemir gerek 3.4satdan sonra yeye yeyendede bir balaca stalişni jasalari olur e bax onunla bir yeyir .
Fatima__mom hemshireanne mənimki səhərə yaxin dururdu əvvəl 11 de yatib indi yene 11 de yatir nece gundu 3 de dururr biraz yeyir yatir bide 7 de durur yene bilmirəm nece tərgidin 3 de durmağı
hemshireanne Elvinemine dogulandan rejimledi ama tekce sud icirdide indi elave qidaya kecmisik nece olmalidi bilmirem. Nevaxt geldi veren sey deyilde yemek rejimle olmalidi
Elvinemine karimle yox canim hele 9ay 14gunlukdu .sekilde boyuk gorsenmeyine baxma ariq ciqili seydi😂. maşallah gunun olsun xalasi🫶❤️
hemshireanne Fatima__mom soska versen yatmazmi? Menimki duzu bilmeden olub bele. Soska goturmurdu goturmeye baslamisdi teze. Gece oyandi mende cox yuxuluydum durmaq istemirdim soskasi dusmusdu verdim agzina yatdi geri. Ama hemise oyananda yedirirdim
Elvinemine Fatima__mom menimkide iki gundu eledi .inan bosqabi goren kiki bele deyir e (öö) guya iyrenir yemekden🤣😂🤦bu gün o qədər nervilenmisemki inan birce kasani yaxsi yeyir fikirlesiremki bəlkə də disidi
lAmMelodi hemshireanne Gündə 3 dəfə yatır gündüz yəni?Əgər elədisə 2 dəfə yatmalıdi körpə deyil artık.Men 7 ayından gündə 3 dəfə yemək verirdim həkim dedi qəbizlik yoxdursa davam ele.Sen artıq gələn aydan 3 dəfə eləməlisən əlavə qidanı.
hemshireanne lAmMelodi gelen ayindan ederem ele. Ama yatmaq meselesine qarismiram. Yatmaq isteyirse yatdiriram
Fatima__mom hemshireanne belə iştahı azalıb necə gündü yatir atılırdı biraz başında istiliyi olurdu bugün fikir verdim ki dişi var çoxda çətin olmadi
Fatima__mom Elvinemine kaşaya mende təzə başlamışam çoxda sevmir mənimkide bananı bəyənir.bide meyve buxarda eliyib vermişəm sabah markof edecem her gün biraz bir başqa dad olsun