zehra0508 Elvinemine as he mende 7ayina kimi ellenen yuyurdm qizlar dedi paltaryuyana at amma yenede men paltari 1gun qabag isdi suda isladiram qalr sonra sixib paltaryutana atram🤣🤣🤣
Elvinemine zehra0508 islatma baji niyə isladirsanki .paltara mikrob qonur .he e bizim qaynalar tituzdi deye nagaraq🤣😂
zehra0508 zehra0508 necesiz qizlar sizdede proqrama girende reklam gelr inan onun derdinen isdemirem girim
hemshireanne zehra0508 necesen neyledin tutdunmu oruc? Burda post varidi 6 aydan sonra tutmaq olar deye yaxsi qidalanmaq coxlu su icmek sertiyle. Men durmusdum sahura sahur edennen sonra destemaza gedende gordum aybasi olmusam🤦♀️
Elvinemine hemshireanne insallah bes gunden sonra tutarsan can mende tutacaqdim axsam eve qobaq geldi qusul zad ala bilmedim insallah sabah tutacam
Elvinemine Ay qizlar birdeki hergun oruc acarken dualar oxunur .men onu hardan oyrebe bilerrm .ele proqram varmi ki yukleyim oxuyum?
hemshireanne Elvinemine oruc acandan sonra oxunan bir dua var onumu deyirsen yoxsa programda gunluk ayetler dualar gelir onumu? Namaz vakti programlari var birini yukle orda olue
hemshireanne zehra0508 menim qaynanamda dediki tutma azda olsa vere bilirsen sonra dediki duzu men tut yada tutma demek istemirem. Mende uc gun tutub baxacaqdin veziyetime cox zeiflemiremki sudum azalmirki deye. Sende bele ede bilersen
zehra0508 hemshireanne he can yaxsi dedn ele mende 3gun ederem baxaram cox sagol ee dediyin ucun axsam cimcim elym 😁