ZeydsMom Elvinemine istie oytesdirende teztez ele soyuqlayir usag uje bi damci aciq bi yeri olan kimi soyuq tutur. Men basdan gotu basi ayagi aciq buraxdim deye oyresib . Qar yagan gun heyetde basi aciq idi hami sekle deyirdiki papagi haniii zad 🤣🤣
ZeydsMom zehra0508 hee indi qizi da ele edecem yaya dusur kondisanerde yandiracam herseyde edecem qoy oyressin. Zeyddede yandirirdim gezirdi mayka bezde evin icinde 🤣
Elvinemine lAmMelodi menim qizimda eledi d baci cox terleyen usaqdi .bir mayka bir nazik koftada su olur deysirem eynini .
Elvinemine ZeydsMom bu gün mende o iyi kesf eledim valalh😂🤣qizimla oynuyurdum eyagini agzima aldim ayda hem qesenk iylenir hemde turs🥲o an analiqi anladimki .basqacuruymus
ZeydsMom lAmMelodi az nedi gul kimi iydi boynu zadida terleyende turs fason iy cixire usaglarda eledide. Bedenlerinin oz qoxusu.
zehra0508 Elvinemine auda inan mendee biraz aglasn fso terlemey basdyr bidamci hereket elesn terliyecek da gunde 7,8paltar deyrem gundelikde paltarlarin yuram catdira bilmrem🤣🤣