zehra0508 Salam qizlar necüsizz neynrsizz inan bugun gire bilmemisem ele anca colde olmusamm 🤣🤣zehrani cxarmisdm heyete ne qede yazsbsiz masallah masallah hemse bele aktiv olun😁😁
Elvinemine zehra0508 sukur baji men qizimda kurluk edir 3gundu iyne ucu kimi batir disi amma hele 7gune zada ancaq cixardar deye dusunrem
Elvinemine lAmMelodi qızma brokolide verem ispanaqda vermisem amma hasi edib bilmirem dunen gormusem baji .hekime zenk etmek isdemirem bu ayin sonu bakidan gelecek yanina paracam onda deyerrm her deyqa zenk vurmaga utaniram vallah
Elvinemine ZeydsMom ay baci qaynamda deyirki sen ina göy sogan versen onun rengidi .disi qasilanir deye eline verem ele ceyneyir falan .aglima o batir
ZeydsMom Elvinemine yox soganin rengi olmur ele ispanag ama reng verir men torta yasil reng verende ispanagdan istifade edirdim kraska evezine
ZeydsMom Elvinemine yemek yemesinde problem var narahatdi? Belke pamukcukdu. Gobelek. Ag olure sonra yasillasir. Dilinde olurdu ele ag ?
Elvinemine ZeydsMom yox baci narahatciligi yoxdu pamukcuk nece olur ağarır sonra yasilasir ?onu nece bilmek olur?
Elvinemine ZeydsMom ay baji allah senden razı olsun .dardan qutarsin ibsallah.girdim yutubda baxdim hekimine zenk vurdum dedim .dediki agiz yarsi olubdu .agzini cayni sodayla sil sonrada daktazil gel surt .usaq ele sakitlediki inan .
Elvinemine Elvinemine birdeki turk qiz variydi oda dedi usaqim belədi cayni sodaya ne deyilir turk dilinde daktazil gel olarki turkiyede deyim oda vursun yazqidi usaqi