ZeydsMom mahg orda hava necedi yeqin eyni olar buraynan serinleyb uje. men altdan alt ust geyumin geydirem maykasida olur . normal pambiq. ustunnende ici tuklu kurtkasini . papagda almsam bidene superr ama hele qoymamsam. 😄
ZeydsMom mahg yox men xestexanada olamda orda bize deyirdilerki etli yemeyler yeyin. Buglama kimi dolma kimi duyu bulgur suplar falan. Uje qaz seyide kecer axi ozu oz qazin cixardacaq aydadi
mahg ZeydsMom bacı kimə yazram cavab gəlmir dedim burda yazım uşaq gördüm gözünnən su gəlir qalan yerdə ağlamaqçın ağzında əyir ancaq hələ ağlamır nədən ola bilər o? qızması yoxdu ölçdüm 2 gündü qəbzdi onnan ola bilər? qorxuram
ZeydsMom lAmMelodi he verem bulgur xoslur qrecka zadda duyude. Vermesil bisen hansindan tük kimi xirdalar vare onnan yeye bilir. Bu spagetti makaron hele tam yemir oynuyur atir qiraga yemey kimi yemir yeni 😄
ZeydsMom lAmMelodi az ne masalli rayonlsrn coxunda eledi men evlenende 26 yasim var idi qaynamam dediki buralarda bu yasa qalanda evde qalmis kimi baxirlar. Mende dedm bizdede seherde tez evlenenlere qizismis kimi baxirlar. Deli elemsdim onu 🤣🤣🤣
lAmMelodi mahg Hə onda belə elədə əgər qəbiz olmursa gündə 3 dəfə ver olursa gündə 2 dəfə.Cünki deyirler 9 ayda ancaq gündə 3 dəfə yemək verilir.
mahg ZeydsMom bacı qriçqanı qaynadıb əzib verirdin yeməy kimi? ya supa qatırdın? resseptlər dedə mənə məndə yazım özümçün və edim maşalla biliylisən sən
mahg ZeydsMom şam saldım çıxdı uşaq çölə həmin dəyqə🥺 yazıq uşaq nə edim bilmirəm bu qəbz başa bəla olub
ZeydsMom mahg yoxe umumietle mene maraqli olmurda kim nece yasda isteyir evlener . Prosta bu mene ele sey elediki evde qalmis kimi mende dedm qizismis deilemde 🤣 onun qohumlarn nezerde tutub soxdum sozmu yaxsida oldu
ZeydsMom mahg su ver mutleq icne meyve siresi damlat alman sokundan zadndan. Cek ele qat icine dadlansn. Ele icirt. Su icmelidi