anabarbie ZeydsMom keşke olsa RTE yle konuşmamız gerek bu konuyu😂😂 Ama okulunuz var burada heydar Aliyev lise 1 i orada okudum
ZeydsMom anabarbie bakarım 😄 bakiyorum. Bakmak 😄 aslında o baxaram baxıram dı ama kisaca baxram baxdm yaziyoruz bazen . Cabuk yazinca
ZeydsMom anabarbie evet ya kolayaslinda. Buraya bu aralar fazla türk geliyor hemen de alisiyorlar dile 😄 surekli goruyorum instagramda
anabarbie ZeydsMom vayyy güzelmiş bir ara Haydar Aliyev gelecek diyorlardı bizim liseye 1 sene bekledim gelmesini gelmedi sonra liseden ayrıldım başka liseye geçtim zor geldi bölümleri bilmiyorum geldi mi 😊
ZeydsMom mahg ustun sariya boyayib allatmasinlar seni ele et. Adam olsaydi kendde zadda ele getizdirib alardine. Bu deq seherde alladilar kend toyugu kend yumurtasi adi ile. Sarikokleyb soxusdururlar
ZeydsMom anabarbie ne zamandi o zaman? 2003 te adam vefat etti. Ben 2 ci sinifa baslamistim o zaman 😄
ZeydsMom anabarbie aa haberin varmi hatta temelli geliyorlar ordan buraaya. Ev falan arayanlar kim. Okul arayan kim. sizde kiralar falan cok pahali galiba cunku burdaki kira fiyatlarini duyunca soke oluyor cogunluk
anabarbie ZeydsMom kız başkası gelecekti o zaman bilmiyorum o zamanki devlet başkanınız kimse o gelecekti 😂😂 Baya büyük sosyeten biri gelecekti çünkü konuşuluyordu kimya bölümü o zamanlar birşeyler yapiyordu