ZeydsMom Elvinemine menim umidim qiza idi belke sakit olar. O da sen bele deyirsen da men bu aska olan inancimi kaybettim levent kimi
Elvinemine ZeydsMom can baji cann😂🤣qaynanam deyir bala sen birde dogsan canavar dogassan deyen . mən bele usaq görməmişəm
Elvinemine ZeydsMom ay inşallah valalh hami mene deyirki sen nece dozursen .cox hayasiz usaqdi .deyrem nagarmaliyamki menim balamdi axi🥹
ZeydsMom lAmMelodi hee . Men zeydde cox icmsdm. Bunda icmedm bir butulkani bele bitirmedm duz emelli 😄🤣
ZeydsMom lAmMelodi axsamin xeyiir men xemir yogururdum yogurdum qoydm girdim bura gordm yazmisan yazdm 😄
Elvinemine Elvinemine butun qohumlara demisemki kik xestedirse bize gelmesin menim qizim korpedi .allah uzaq elesin xestexanaya dusesi olsaq bu usaq ne ana sudu yemir nediki.hokumet yemeyi .ek gidada .xestexanada vere bilməyəcəm .allah uzaq eləsin
ZeydsMom Elvinemine dunen burda gun cixmisdi indi yagis yagirdi. Sabah yene gün gosterir. O gun dehset isti var idi pencereleri zadi acmsdim o derece. Anormal havalardi