mahg lAmMelodi məndə mimi yerəm özüm çox sevrəm ama dedilər uşaqa olmaz uşaq yoqyrtu alın məndə ona görə soruşdum sənəki sənə həkim deyib ya özün versən? bidə hansı aydan başladın verməyə?
lAmMelodi mahg Mənə dedi yogurt verə bilersen istəyirsen rastiska ver falan day iminni demedi bu olsun o olsun.
ZeydsMom mahg 1 yasina qeder esas yemeyi ana sudu ya smesdi. Yemey yemese az yese bele narahat olma yeni. Hele oyresme zamanidi . Cox yeyen usaglarda olur tebiki ama yeni her usag birdeyil.
ZeydsMom lAmMelodi yox yogurt. Pecenyeli kesmiklidi bu. Bananli kesmiklisi var. Gilemeyveli var. Ciyelekli zadda var. Curbecur
lAmMelodi mahg Mən 7 aylıq olanda 3 dəfə verirdim yemeyi çünki qızım smes icmirdi ac qalırdı ele ana var 7 ay olanda uşağa 2 dəfə yemək verir seher axşam həkimlə məsləhətləşin yeyirsə qəbiz olmursa həkim dedi ver onsuz da smes içmir heç olmasa yesin.
ZeydsMom mahg men bazarstore bolmartdan neptundan almsam normalda. Ama o biri magazalardada olmamis olmaz bravoda arazda falan. Bi baxin bunlarda varsa olar yeqin hamsinda. Ozde ele satilirki. Dehset
mahg ZeydsMom bizdə boş bazarstore var obiri maqazalar yoxdu və obirlərində bu yoqurttan dəqiq görməmişəm araz falan heçbirində və bu iki market bizdə heç yoxdu🫠
lAmMelodi mahg Hə onda belə elədə əgər qəbiz olmursa gündə 3 dəfə ver olursa gündə 2 dəfə.Cünki deyirler 9 ayda ancaq gündə 3 dəfə yemək verilir.
ZeydsMom mahg bolmart xirdalanda var. Ama neptunu bilmrem. Xirdalanda cox magaza vare eslnde bravo zadda var.
anabarbie ZeydsMom baya farklılık var kız dilimizde sen nasıl anlıyorsun bizi ben anlamıyorum bazı kelimeleriniz jdjdjdj
ZeydsMom anabarbie cunkuu yabanci dizilerde ceviri altyazi hep sizin dilde. Onun icin ogreniyoruz. Bide ben cok kitap okurum bazi kitaplarin bizde cevirisi yok turkce okuyorum ondan. Oyle alistik iste . 😄