Elvinemine Ay qizlad men qizimi maneje qoyuram uc gundu .menim qizim otrub oyuncaqlarla oynuyur🤦🤣surmeyi oyredirem xeyri yoxdu .ya oyuncaqla oynuyur yadaki manejin musiqisini qoşub mahniya oynuyuyur😂bu nece yeriyecek bunda
ZeydsMom @Elvinemine @lAmMelodi @zehra0508 huhuuu neynirsiz men geldim 2 gun olar xestexanadan cixmsam kicik bi qeza kecirmisdim biraz bunnan evel. Hersey yaxsidi yungulce bisey idi.
Elvinemine ZeydsMom salam ay baci xos gelmisen haralardaydin asss .buralar sensiz maraqdiziydi😁alalh sefa versin nolmusdu .bebeisn necedi
zehra0508 ZeydsMom salam can xos geldn Allah sefa versn Allah her qezadan qorhsun insallah necesen yaxşisan indi besiler necedi
Elvinemine ZeydsMom cox şükür baji yaxsiyiq bizde qızım yekelendikce sakitlesmekden dahada decel olur🥴maneje qoymusam oteub musiqiqsine oynuyur😂deyen yerimiyecek
ZeydsMom lAmMelodi a yoo 😁 biri qarnmda biri zeyd ikisidide 😄 hetta erimde var 3 usagm var eslnde 🤣🤣🤣
ZeydsMom Elvinemine teze qoymsan oyreserde ele usag var surmur xoslamr elece oturur. Men hec qoymadm maneje. Gezir uje onsuzda 😄
Elvinemine lAmMelodi yox baji qorxaq deyil sadəcə tembeldi .dili coxdu çigirir gulur oynuyur🤣😂amam ya otrub edir yadaki yzanib hayasizliq edir
Elvinemine ZeydsMom gorek da baci😂ele deceldi ayda bir deyqa bir terde durmur yaxsiki gecelr var yatiriq ana-bala .yoxsa ele basim siser eee
ZeydsMom lAmMelodi zeyd meni birteher eliyib ujee o qede yorur o defe hekim dediki qucagina goturme direm o olmur axi evde tekem. Qucagma goturdum hekim deli olurki eleme ele sey 1 yasnda usagdi 🤣